Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 25, sezonul 1, luni, 19 ianuarie- VIDEO

,
Prizoniera destinului
Prizoniera destinului, un nou episod interesant astăzi

Episodul cu numărul 25 din îndrăgitul serial „Prizoniera destinului” este difuzat în această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D. Serialul poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.


In articol:

Serialul „Prizoniera destinului”, pe care Kanal D îl difuzează de luni până joi, la ora 20:00, aduce în fața publicului iubitor de seriale turcești întâmplări emoționante inspirate din viața reală.

În centrul poveștii se află Zeynep, o tânără nevoită să înfrunte încercările vieții.

Ea a fost dată spre adopție de familia biologică, crescând cu iubirea pe care familia adoptivă i-a oferit-o. Problemele apar pentru Zeynep în momentul în care mama ei naturală reapare în viața ei. Titlul serialului, "Prizoniera destinului", se referă chiar la Zeyenp și la ceea ce este nevoită să înfrunte ea.

Prizoniera destinului
Noi intrigi se țes în Prizoniera destinului

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Cemile este în culmea fericirii în episodul cu numărul 25 din "Prizoniera destinului". Totul este prilejuit de următorul pas pe care urmează să îl facă alături de Nuh.

Mujgan este tot mai greu de stăpânit, acuzându-și atât fratele, cât și sora că a rămas singură din cauza lor.

În replică, Cemile o acuză pe sora ei mai mare că i-a mâhnit pe toți și a distrus totul prin intrigile sale. Ea nu este de acord cu ce spune Mujgan, că nimeni nu a fost alături de ea și consideră că aceasta este singura vinovată fiindcă este nefericită.

Serialul „Prizoniera destinului” poate fi urmărit de luni până joi, de la ora 20:00, acesta făcând parte din  programul TV  al postului Kanal D. Serialul este difuzat atât la Tv, cât și online, live video pe Kanal D și poate fi urmărit accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Cemile, in culmea fericirii!

Detonarea lui Rareș Bogdan

Câți bani a pierdut Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România. Ce nu a spus Faimosul despre competiție

Zeynep mai spera intr-o impacare cu Mehdi! Aflati ce se va intampla cu familia Karaca, luni, 18 ianuarie, intr-un nou episod dramatic din Prizoniera destinului, de la 20:00, la...

Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 24, sezonul 1, joi, 14 ianuarie- VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies