Vezi online serialul "Prețul fericirii" subtitrat în limba română - Episodul 27, sezonul 3, marți, 13 octombrie - VIDEO

,
halit pretul fericirii
Halit, personajul principal din serialul "Prețul fericirii"[Sursa foto: Captură KANAL D]

Episodul cu numărul 27 din sezonul 3 al serialului "Prețul fericirii" este difuzat în această seară, la Kanal D. Serialul poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.


In articol:

Serialul "Prețul fericirii" aduce în fața telespectatorilor o poveste fascinantă, cu foarte multe răsturnări de situație. Luni și marți, începând cu ora 20:00, personajele din "Prețul fericirii" se luptă pentru a reuși în viață, trecând prin momente tensionate și făcând față unor mari provocări.

Vezi Video Online subtitrat serialul "Prețul fericirii" pe Kanal D

Dacă în sezoanele 1 și 2 telespectatorii i-au urmărit cu sufletul la gură pe Yildiz, Ender și Halit, sezonul 3 a debutat în forță la Kanal D, cu apariția unui nou personaj, Sahika. Ea a reușit să complice lucrurile și să stârnească conflicte puternice, astfel că și de această dată, fanii serialului "Prețul fericirii" au parte de mult suspans.

Serialul "Prețul fericirii" este foarte îndrăgit de public și dacă te numeri și tu printre fanii acestuia, dar nu ești tot timpul în fața televizorului pentru a urmări fiecare episod, atunci trebuie să știi că "Prețul fericirii" poate fi urmărit și online, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. Serialul este difuzat și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.   

Ender, în pericol de moarte în episodul din această seară al serialului "Prețul fericirii"

Halit a fost pus la grea încercare în ultima perioadă,

însă acesta începe, treptat, să își revină, iar afacerile lui să meargă din ce în ce mai bine. Cu toate acestea, Halit preferă să păstreze discreția și acceptă să fie asistentul frumoasei Sahika și să lucreze pentru ea. Decizia lui Halit are la bază dorința acestuia de a nu îi da de bănuit Sahikai că este pe cale să își recapete puterea.

Hotărâtă să dețină întreg imperiul de afaceri Argun, Sahika se va folosi de toate armele din dotare pentru a obține ceea ce își dorește.

Astfel, simțind că Ender ar putea să îi strice planurile, Sahika se hotărăște să o elimine, astfel că Ender va fi în pericol de moarte. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana - Episodul 25, sezonul 3, marti, 6 octombrie - VIDEO

Betrice Mahler: La 'Marius Nasta' nu mai există niciun loc liber. Creștere bruscă a numărului de cazuri

Zanni a spus că Ana Porgras nu va fi niciodată iubita lui! Cum a reacționat marea gimnastă și ce a dezvăluit Jador

Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana - Episodul 24, Sezonul 3, luni, 5 octombrie - VIDEO

Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana - Episodul 23, Sezonul 3, vineri, 2 octombrie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies