Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 1, sezonul 1, luni, 26 iulie 2021 - VIDEO Astăzi e PREMIERA serialului NEHIR!

,
Nehir Kanal D
Nehir se mărită din interes [Sursa foto: Captură KANAL D]

Astăzi are loc premiera serialului Nehir la Kanal D. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Kanal D difuzează astăzi, de la ora 20:00, primul episod din serialul turcesc Nehir. Serialul Nehir va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00. Puteți consulta AICI programul TV al postului nostru, pentru a vedea toate producțiile transmise de Kanal D.

"Nehir" prezintă povestea de viață a unei tinere superbe, pe care o cheamă la fel ca pe serial, Nehir. Tânăra a avut parte de o copilărie tare nefericită, fiind abandonată de către ambii părinți și crescând într-un orfelinat.

Pe Nehir viața a învățat-o să se bată pentru orice, oricât de mic ar fi acel lucru, ea fiind într-o continuă luptă pentru supraviețuire.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Nehir o cunoaște, în adolescență, pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie inteligentă, dar care a luat deja drumul infracțiunilor. Zerrin devine un adevărat mentor pentru Nehir, învățând-o cum să înșele oameni.

Tandemul Zerrin-Nehir merge foarte bine până când eroina noastră se apropie de Nazîm Guney (Feyyaz Duman), un bărbat de care se simte foarte atrasă, dar cu care Zerrin nu este de acord. Nehir și Zerrin încep să aibă discuții, mai experimentata femeie fiind nemulțumită că Nehir plănuiește să își croiască un viitor alături de acest bărbat.

Eroina Nehir din serialul difuzat de Kanal D
Nehir dispare după căsătorie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Burak Yoruk, care interpreteaza rolul Tarik din noul serial "Nehir", un sportiv de performanta dincolo de platourile de filmare! Iata ce sport a practicat carismaticul actor!

Nehir rezumat: Ce vedeți în Nehir, serial turcesc, ep 1

În primul episod, difuzat în această seară de către Kanal D , Nehir cunoaște un tânăr chipeș, pe Ismet, pe internet. Acesta se îndrăgostește de ea, iar ea pretinde și ea că e îndrăgostită de el. Nehir i se prezintă lui Ismet ca Aysel, cei doi se căsătoresc, iar Aysel, în realitate Nehir dispare imediat după nuntă.

Totul e o înșelăciune pusă la care de către tandemul infracțional Nehir-Zerrin. După nuntă, Nehir și Zerrin împart averea obținută în urma mariajului fals, iar Nehir îl cunoaște pe cel de care se va îndrăgosti cu adevărat, și anume Nazîm Guney.

Nazîm ascunde, la fel ca Nehir, o poveste de viață teribilă, el prezentându-se, atunci când o cunoaște pe Nehir, sub alt nume, Tarîk.

Ce se mai întâmplă în episodul 1 din Nehir aflați doar urmărind în această seară producția turcească, fie Live, la TV, la Kanal D, fie online, pe site-ul nostru. Pentru a vedea Nehir Live Video Online trebuie doar să accesați adresa de Live Stream atunci când producția e transmisă și la TV.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc "Nehir"! DETALII inedite despre celebrii protagonisti! In ce alte productii renumite au mai jucat

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Cine sunt actorii din noul serial turcesc "Nehir"! DETALII inedite despre celebrii protagonisti! In ce alte productii renumite au mai jucat

Descoperire șocantă! 46 de cadavre în remorca unui camion: 'Niciunul dintre noi nu vine la muncă imaginându-și așa ceva'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

PREMIERĂ. Noul serial „Nehir” începe astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies