Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 11, sezonul 1, joi, 25 februarie 2021 - VIDEO

,
Actorii care fac parte din distribuția serialului „La răscruce”
Actorii care fac parte din distribuția serialului „La răscruce”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Imediat după Survivor România 2021, la Kanal D începe serialul „La răscruce”. Poți vedea episodul cu numărul 11 din primul sezon și online, subtitrat în limba română, pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.


In articol:

Serialul „La răscruce” prezintă o poveste impresionantă și care a reușit să îi țină cu sufletul la gură pe fanii serialelor turcești.

În această seară, imediat după show-ul Survivor România 2021, la Kanal D va fi difuzat episodul cu numărul 11 din primul sezon al serialului. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „La răscruce” pe Kanal D

Serialul „La răscruce” i-a cucerit pe telespectatori nu doar prin intriga sa puternică și prin dinamica poveștii, ci și datorită actorilor care fac parte din distribuția acestuia și pe care fanii serialelor turcești i-au mai putut vedea și în alte producții difuzate anterior la Kanal D. 

„La răscruce” este o poveste impresionantă despre alegeri, orgolii puternice, faimă, regăsiri emoționante, dar și despre lupta pentru supraviețuire în care iubirea adevărată poate schimba totul. Povestea îl are în centrul ei pe Kadir care trăiește o adevărată dramă după ce și-a pierdut soția și fiica într-un cumplit act terorist. Acesta se simte vinovat pentru cele întâmplate și încearcă să își ia viața. Kadir provoacă un accident de mașină, însă scapă nevătămat și, mai mult decât atât, accidentul îi va schimba cursul vieții. Astfel, bărbatul o va revedea pe Zeynep, care l-a cunoscut pe Kadir în orfelinat, iar cei doi își vor da seama că au sentimente puternice unul față de celălalt. 

Serialul „La răscruce” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzat de două ori pe săptămână, mai exact în serile de joi și vineri, imediat după emisiunea Survivor România 2021. Serialul „La răscruce” poate fi urmărit la TV, dar și online, live video pe site-ul Kanal D, însă doar din România sau Republica Moldova.

Poți vedea episoadele de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop doar accesând https://www.kanald.ro/live.html.  

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 9, sezonul 1, joi, 18 februarie-VIDEO. Zeynep ajunge prizoniera lui Veli!

Ce se va întâmpla în episodul cu numărul 11 din primul sezon al serialului „La răscruce”?

Episodul cu numărul 11 al serialului „La răscruce” îi va ține în suspans pe telespectatori. Momentele dramatice și situațiile neprevăzute vor da totul peste cap, astfel că personajele principaale vor fi nevoite să facă față unor adevărate provocări și să ia decizii dificile.

Vezi în materialul video de mai jos ce se va întâmpla în episodul cu numărul 11 din serialul „La răscruce”, care va fi difuzat la Kanal D în această seară, după Survivor România 2021.

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 6, sezonul 1, vineri, 5 februarie 2021- VIDEO

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 4, sezonul 1, vineri, 29 ianuarie - VIDEO

Putin nu și-a luat gândul de la Kiev: Șiderul de la Kremlin ia în calcul un nou asalt asupra capitalei Ucrainei (presă)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 3, sezonul 1, joi, 28 ianuarie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies