Vezi online serialul "Hercai" subtitrat în limba română - Episodul 75, sezonul 1, vineri, 23 iulie 2021 - VIDEO Cum se încheie HERCAI!

,
Reyyan și Miran din Hercai
Reyyan și Miran din Hercai[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kanal D difuzează vineri, 23 iulie, ultimul episod din Hercai, cel cu numărul 75. Urmărește serialul și Live Video Online, subtitrat în limba română, pe kanald.ro.


In articol:

Serialul Hercai ajunge astăzi la final. Aflăm în această seară dacă Reyyan și Miran sfârșesc fericiți împreună, după tot chinul pe care l-au îndurat.

Mai întâi Reyyan și Miran au fost nevoiți să lupte cu opoziția familiilor lor pentru povestea lor de iubire, în special cu bătrâna Azize, iar mai apoi au intervenit fel și fel de probleme.

După ce Reyyan a rămas însărcinată, frumoasa brunetă a fost otrăvită de Fusun, iar ea și Miran se temeau că nu va supraviețui nașterii.

Din fericire, atât ea, cât și copilul au fost bine după naștere, însă Fusun a pus la cale răpirea nou-născutului. 

În cele din urmă Fusun a sfârșit ea rău, intrând în capcana pe care le-o întinsese ea lui Miran și Azize.

Citeste si: Vezi online serialul "Hercai" subtitrat în limba română- Episodul 74, sezonul 1, joi, 22 iulie 2021- VIDEO Fusun, cu pistolul la tâmplă!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Bătrâna Azize și fostul ei soț, bătrânul Nasuh, decid să își trăiască bătrânețea împreună și să vegheze asupra membrilor familiilor lor.

Cei doi l-au pierdut pe Hazar, dar sunt deciși să aibă grijă să nu se mai întâmple nimic rău cu niciunul dintre membrii familiilor lor.

Azize și Nasuh
Azize și Nasuh, fericiți unul în brațele celuilalt[Sursa foto: Captură KANAL D]

În privința lui Hazar și a lui Azize lucrurile se încheie surprinzător, având în vedere că bătrâna Azize, lideră a clanului Aslanbey, era decisă la începutul și chiar la jumătatea serialului să îi facă rău lui Nasuh și să le facă rău celor din clanul Șadoglu.

Azize chiar i-a scos din conac pe cei din clanul Șadoglu.

Azize plănuia să se răzbune pe familia Șadoglu  pentru moartea fiului ei și a soției acestuia, l-a și crescut pe Miran cu acest gând, însă situația s-a schimbat, la un moment dat, la 180 de grade. Miran, căsătorit cu Gonul, s-a îndrăgostit nebunește de Reyyan, aceasta, la rândul ei, s-a îndrăgostit nebunește de el și cei doi s-au căsătorit, după ce Miran a divorțat de Gonul, pe care n-a iubit-o niciodată.

Miran și Reyyan
Miran și Reyyan[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vom vedea cum se încheie interesanta producție Hercai, care ne-a ținut cu sufletul la gură până acum, în această seară, la ora 20:00, la Kanal D. Puteți vedea episodul cu numărul 75, ultimul, din Hercai atât la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, pe kanald.ro. Pentru a vedea producția online trebuie doar să accesați adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, laptop sau smatphone.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in ultimul episod din “HERCAI”, o poveste cu final neasteptat!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Yaren din serialul "Hercai", alaturi de cel mai important barbat din viata sa! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita Ilay Erkok! CINE este misteriosul barbat?

Zelenski le cere rușilor să se retragă imediat de la Zaporojie: Trebuie să plece fără nicio condiție

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Vezi online serialul "Hercai" subtitrat în limba română - Episodul 74, sezonul 1, joi, 22 iulie 2021 - VIDEO Fusun, cu pistolul la tâmplă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies