Vezi online serialul "Hercai" subtitrat în limba română - Episodul 73, sezonul 1, miercuri, 21 iulie 2021 - VIDEO Fusun, un nou plan de răzbunare pe clanul Șadoglu!

,
Fusun Hercai
Fusun continuă planurile de răzbunare![Sursa foto: captura video Kanal D]

Kanal D transmite în această seară episodul cu numărul 73 din serialul Hercai. Episodul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Fusun este mai furioasă ca oricând și pune la cale un alt plan de răzbunare pe clanul Șadoglu. După ce a dat-o afară pe Azize din casa în care aceasta a trăit o viață și i-a ucis fiul, pe Hazar, Fusun se îndreaptă acum spre Nasuh.

Ea vrea să se răzbune pe Cihan pentru moartea fiului ei, atingându-l astfel și pe bătrânul Nasuh, liderul clanului Șadoglu.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Reyyan plânge foarte tare și suferă cumplit pentru că nu își poate găsi fiul nou-născut.

Soția lui Miran primește o veste și trage nădejde că își va recupera fiul. Ea vrea să negocieze cu Fusun, fără ca Miran să știe acest lucru.

Lui Miran i s-a propus să își "vândă" unchiul pentru a-și mai vedea o dată copilul. Cu toate acestea situația se schimbă, iar Miran cade în capcana pe care i-a întins-o Fusun.

Hercai se apropie cu pași repezi de ultimul episod, care va fi transmis vineri de către Kanal D. Postul nostru va începe să transmită o altă super-producție după ce se încheie Hercai.

Reyyan Hercai
Reyyan plânge fiindcă i-a fost răpit băiețelul![Sursa foto: captura video Kanal D]

Citeste si: Vezi online serialul "Hercai" subtitrat în limba română- Episodul 72, sezonul 1, marți, 20 iulie 2021- VIDEO Războiul e pe față! Copilul lui Reyyan și Miran e RĂPIT!

Hercai, ultimele 3 episoade

Serialul Hercai, care a obținut cifre de audiență impresionante, ajunge astăzi la episodul cu numărul 73, iar, în total, sunt 75 de episoade.

Transmis de 5 ori pe săptămână după ce Survivor România 2021 s-a încheiat, Hercai ajunge și el vineri la final. Vineri la ora 20:00 Kanal D transmite episodul cu numărul 75, și ultimul.

Miran Hercai
Miran cade în capcana lui Fusun![Sursa foto: captura video Kanal D]

Povestea de dragoste extraordinară a lui Reyyan Șadoglu (jucată de Ebru Șahin) cu Miran Aslanbey (jucat de Akın Akınözü) a ținut capul de afiș al serialului Hercai. Vom afla în ultimele 3 episoade dacă cei doi, care se iubesc enorm, pot fi fericiți împreună.

Miran și Reyyan au fost nevoiți să lupte cu familiile lor pentru această dragoste, iar atunci când acestea s-au împăcat cu situația, ba chiar au fost încântați de ea, Fusun a intrat în acțiune. Reyyan a fost otrăvită, se știa că va muri dacă va alege să nască fiul lui Miran, însă, din fericire, ambii au supraviețuit. Numai că Fusun a pus la cale răpirea copilului!

Cum se va încheia totul aflați urmărind serialul Hercai la Kanal D!

Episodul 73 din Hercai poate fi urmărit atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online pe kanald.ro.

Dacă alegeți să îl urmăriți online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  www.kanald.ro/live.html , de pe tabletă, smartphone sau laptop atunci când Hercai e difuzat și la TV.

Citeste si: Marea problema a telespectatorilor care urmaresc serialului "Hercai". Toti s-au "plans" de acest aspect

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marea problema a telespectatorilor care urmaresc serialului "Hercai". Toti s-au "plans" de acest aspect

Bătălia pentru șefia PNL București! Florin Cîțu: 'Va câștiga Ciprian Ciucu'

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”: Fusun, mai furioasa ca oricand!

Vezi online serialul "Hercai" subtitrat în limba română - Episodul 72, sezonul 1, marți, 20 iulie 2021 - VIDEO Războiul e pe față! Copilul lui Reyyan și Miran e RĂPIT!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies