Vezi online serialul "Hercai" subtitrat în limba română - Episodul 66, sezonul 1, luni, 12 iulie 2021 - VIDEO Reyyan trece prin momente dificile!

,
Reyyan din Hercai
Reyyan din Hercai[Sursa foto: Captură KANAL D]

Reyyan trece prin momente dificile legate de sarcina ei. Urmărește episodul cu numărul 66 din Hercai Live la Kanal D și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Reyyan și Miran sunt fericiți împreună și nerăbdători să îl întâmpine pe copilul lor. Doar că Reyyan află de la medic de anumite probleme pe care le are cu sarcina.

Pentru a nu-l speria pe Miran, Reyyan alege să țină secret ce i-a spus medicul.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Clanurile Șadoglu și Aslanbey se reunesc cu ocazia unui eveniment important. Cele două par să fi îngropat securea războiului, odată ce liderii lor, Nasuh, pe de o parte și Azize de cealaltă parte s-au împăcat și trăiesc acum o poveste de dragoste ca în tinerețe. Așa cum știm deja, Nasuh și Azize alias Ayse, au împreună un copil.

În tinerețe Azize a fost servitoare pentru familia Șadoglu, s-a îndrăgostit de Nasuh, cu care a avut un copil și cu care s-a căsătorit și religios.

Ceea ce trebuia să fie o reuniune frumoasă, se transformă în altceva, într-o întâlnire plină de tensiuni, de toate părțile.

Reyyan are o întâlnire extrem de tensionată cu mama lui Miran.

Femeia îi spune frumoasei soții a lui Miran că îi dorește moartea!

Miran și Reyyan din Hercai
Miran și Reyyan din Hercai[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Azra, fiica lui Fusun, ar putea dezvălui secretul pe care Reyyan  a decis să îl țină față de Miran, legat de copilul lor!

Cum se va încheia episodul cu numărul 65 din serialul turcesc Hercai aflați doar urmărind producția, de la ora 20:00, la Kanal D.

Puteți viziona serialul și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro, accesând pagina de Live Stream de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Citeste si: Vezi online serialul "Hercai" subtitrat în limba română- Episodul 65, sezonul 1, miercuri, 7 iulie 2021- VIDEO Miran, dispus să o ierte pe Azize!

Serialul Hercai, de luni până vineri la Kanal D!

Popularul serial turcesc Hercai va fi difuzat, după ce reality-show-ul Survivor România 2021 s-a încheiat, de 5 ori pe săptămână, și anume de luni până vineri, de la ora 20:00. Puteți consulta AICI programul TV al postului Kanal D!

Hercai redă povestea de dragoste extraordinară a lui Reyyan Șadoglu (interpretată de Ebru Șahin) cu Miran Aslanbey (jucat de Akın Akınözü).

Cei doi fac parte din familii rivale, însă în cele din urmă se îndrăgostesc foarte tare unul de celălalt, se căsătoresc, iar Reyyan rămâne însărcinată cu bărbatul pe care îl iubește nespus.

Miran află că este fiul lui Hazar Șadoglu, unul dintre membrii clanului Șadoglu pe care bunica lui, Azize, îl îndemna să îl urască.

Serialul are numeroase răsturnări de situație, una dintre cele mai importante fiind chiar transformarea lui Azize Aslanbey, dintr-o femeie răzbunătoare într-una bună și iubitoare.

Citeste si: Cand se termina Hercai? Ce se intampla in finalul celui mai iubit serial turcesc

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cand se termina Hercai? Ce se intampla in finalul celui mai iubit serial turcesc

Alexandru Rafila distruge mitul: Varianta Delta a coronavirsului NU afectează mai grav copiii și tinerii

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Serialul “Hercai” va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, odată cu finala show-ului “Survivor România”

Miran descopera secretul cutremurator al sotiei sale! Aflati ce decizie radicala va lua Reyyan, LUNI, 12 iulie, intr-un nou episod dramatic din serialul "Hercai", de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies