Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 53, sezonul 1, miercuri, 9 iunie 2021 - VIDEO Aslan, în stare critică!

,
Aslan, în stare critică!
Aslan, în stare critică![Sursa foto: captura video Kanal D]

Episodul 53 din Hercai este cu totul și cu totul dramatic. Aslan se află în stare critică! Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Aslan se află în stare critică după ce a răpit-o pe Reyyan și era gata să facă orice să o păstreze pentru el.

Vom afla în episodul dramatic din această seară dacă Aslan va supraviețui.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Miran află că Hazar este tatăl lui, însă nu e deloc gata să se împace cu ideea. Miran îi spune lui Hazar că ei doi nu vor putea fi niciodată fiu, respectiv tată.

Sultan, mama lui Aslan, jură să se răzbune pe Azize în cazul în care își pierde fiul. Aslan plănuia, la rândul lui, înainte de a se întâmpla ce s-a întâmplat, să se răzbune pe Azize.

Nici bătrânul Nasuh, liderul clanului Șadoglu, nu trece prin momente prea bune. El dă nas în nas cu fantomele trecutului. Va întâlni o persoană care îi spune că este mama copilului său și care seamănă identic cu Azize, dușmana lui.

Miran și Reyyan sunt singurii care par bine și fericiți. Însă drumul către fericire este lung, mai ales când ai în calea fericirii obstacole pornite tocmai de la membrii familiei tale. 

Sultan și Gonul, disperate din pricina stării lui Aslan!
Sultan și Gonul, disperate din pricina stării lui Aslan![Sursa foto: captura video Kanal D]

Hercai, povestea iubirii dintre Reyyan și Miran!

Serialul Hercai, foarte popular atât în Turcia, cât și în România, redă povestea de dragoste a lui Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (jucat de Akın Akınözü). 

Reyyan face parte din clanul Șadoglu, în timp ce Miran face parte din clanul Aslanbey. 

În cele din urmă se dovedește că Miran este, de fapt, fiul lui Hazar, tatăl adoptiv al lui Reyyan.

Hazar este unul dintre liderii clanului Șadoglu. Liderul de facto al clanului Șadoglu este Nasuh.

Din partea clanului Aslanbey, cea mai înverșunată împotriva clanului Șadoglu este bătrâna Azize, care îi consideră responsabili pe cei din clanul Șadoglu pentru moartea fiului ei și a soției acestuia.

Serialul Hercai face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzat de luni până miercuri la ora 20:00.

Producția turcească poate fi urmărită atât la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru, de pe tabletă, telefon mobil sau laptop.

Citeste si: Indragitul actor Akin Akinozu, cel care da viata personajului MIRAN in serialul de exceptie "HERCAI", pe cale sa cucereasca publicul din America!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Akin Akinozu, MIRAN din serialul "HERCAI", pe cale sa cucereasca publicul din America

FMI laudă un stat UE pentru răspunsul 'solid, prompt și extins' la pandemie

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Aslan, in stare critica!

Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 52, sezonul 1, marți, 8 iunie 2021 - VIDEO Reyyan e răpită de Aslan!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies