Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 51, sezonul 1, luni, 7 iunie 2021 - VIDEO Azize, înspăimântată de ce i-ar putea face Aslan!

,
Aslan, față în față cu Azize
Aslan, față în față cu Azize

Episodul cu numărul 51 din serialul turcesc Hercai este difuzat în această seară. Urmărește producția de succes și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Kanal D difuzează astăzi, de la ora 20:00, episodul cu numărul 51 din producția turcească Hercai. 

Va fi, așa cum ne-am obișnuit, un episod dramatic. Azize va avea o întâlnire față în față cu Aslan, cel care i-a promis răzbunare.

Bătrâna vrea să afle care sunt planurile lui Aslan. 

Ea se teme că adevărurile din trecut o vor prinde din urmă și că vor dezlănțui un uragan în momentul în care vor fi dezvăluite.

Azize se teme de Aslan!
Azize se teme de Aslan!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Hazar trece și el prin momente grele. El retrăiește momentul în care a fost acuzat de Azize că i-a omorât băiatul.

Hazar realizează cât rău a semănat Azize atât familiei din care se trage el, Șadoglu, cât și clanului Aslanbey, din care provine ea.

Hazar retrăiește momentul în care a fost acuzat de crimă!
Hazar retrăiește momentul în care a fost acuzat de crimă![Sursa foto: captura video Kanal D]

Hazar suferă cumplit din pricina a ceea ce s-a întâmplat și, totodată, se teme de ce s-ar mai putea întâmpla.

"Îți dau un sfat, bunico. De acum să dormi cu ambii ochi deschiși, nu doar cu unul. Fiindcă aceasta nu este singura mea surpriză pentru tine", îi spune Aslan lui Azize.

Reyyan, la rândul ei, se teme pentru ce ar putea păți Miran, pe care îl iubește enorm. Cu lacrimi în ochi, ea îl avertizează. "Miran, acest om este periculos. Acest om o să-ți facă rău", îl avertizează frumoasa Reyyan pe soțul ei.

Așa cum se știe, Aslan și-o dorește pe Reyyan, soția lui Miran. Tânărul, care arată foarte bine, la fel ca și Miran, este extrem de încrezător că o poate convinge pe Reyyan să renunțe la Miran.

Reyyan se teme pentru Miran!
Reyyan se teme pentru Miran![Sursa foto: captura video Kanal D]

Reyyan și Miran, eroii din Hercai!

Serialul turcesc Hercai, pe care Kanal D îl difuzează de luni până miercuri de la ora 20:00, îi are în centru pe Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü).

Hercai redă povestea de dragoste nemaipomenită a celor doi. Iubirea lor trece toate barierele, inclusiv obstacolele pe care le pun la cale membrii familiilor lor, mai ales Azize.

În plan secund urmărim și conflictul celor două familii înstărite și rivale, Șadoglu și Aslanbey. Din clanul Șadoglu se trage Miran, iar Miran este parte a familiei Aslanbey.

Azize își dorește cu orice preț răzbunarea pe clanul Șadoglu, îl crește și pe Miran în acest spirit, însă. odată cu povestea de dragoste a acestuia cu Reyyan, Miran renunță la gândurile lui de răzbunare.

Cum se va încheia acest serial foarte interesant, care te ține cu sufletul la gură, află doar urmărind producția pe Kanal D. Hercai poate fi urmărit fie la TV, fie Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru.

Consultă și programul postului Kanal D pentru a vedea ce producții interesante mai poți urmări la postul nostru TV!

Citeste si: AZIZE din serialul "HERCAI", o femeie puternica si dincolo de platourile de filmare! Celebra Ayda Aksel a trecut prin momente dramatice, dupa ce a ramas vaduva!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Azize se teme de Aslan

O țară din Asia care se opune Chinei are o scădere dramatică a populației

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

AZIZE din serialul "HERCAI", o femeie puternica si dincolo de platourile de filmare! Celebra Ayda Aksel a trecut prin momente dramatice, dupa ce a ramas vaduva!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies