Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 48, sezonul 1, luni, 31 mai 2021 - VIDEO

,
Azize își pierde mințile cu Gonul!
Azize își pierde mințile cu Gonul!

Un episod plin de dramatism din serialul Hercai este difuzat în această seară. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Azize înnebunește! Ea merge să îi facă rău lui Gonul, dorind să o pună la punct pentru că intervine în viața lui Miran.

Deși nu mai sunt căsătoriți, Gonul nu vrea să îl vadă pe Miran suferind din pricina bunicii sale.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Dorind să îi aplice o corecție lui Gonul, Azize își pierde efectiv mințile!

Sultan aleargă pentru a-i cere ajutorul lui Aslan. Atunci când acesta vrea să îi ceară socoteală lui Azize pentru ce i-a făcut lui Gonul Mahfuz intervine.

Familia Șadoglu trece prin momente frumoase, spre deosebire de Aslanbey. La conacul Aslanbey sunt în plină desfășurare răfuieli majore.

Zehra și Hazar sunt extrem de fericiți datorită venirii pe lume a mezinei familiei. Totodată, cei doi au o discuție foarte serioasă, care îl pune pe gânduri pe Hazar. Zehra îi spune acestuia că e foarte probabil ca Miran să fie fiul lui, moment în care Hazar realizează că Zehra știe tot adevărul despre trecutul lui și al lui Miran.

Cum va reacționa Hazar atunci când Zehra îi spune asta aflați doar urmărind episodul cu numărul 48 din Hercai, difuzat în această seară la Kanal D.

Gonul vrea să îi salveze viața lui Miran!
Gonul vrea să îi salveze viața lui Miran!

“Hercai”, povestea unei iubiri imposibile

Serialul Hercai îi are ca protagoniști pe Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü). În centrul acțiunii se află  povestea lor de dragoste imposibilă, în calea fericirii lor stând membrii clanului Șadoglu, din care se trage Reyyan și Aslanbey, din care este Miran.

Miran a fost crescut de către bunica lui, Azize, cu gândul de a se răzbuna pe familia Șadoglu. Azize îi consideră responsabili pe cei din clanul Șadoglu de moartea fiului ei și a soției acestuia, nora ei.

Miran urmează la început planul lui Azize, însă se îndrăgostește iremediabil de Reyyan, iar aceasta își dorește nespus ca cele două familii rivale să facă, în sfârșit, pace după lungi răfuieli.

Adevărul începe pe măsură cu fiecare episod să fie descoperit, și anume că Hazar este adevăratul tată al lui Miran. Dacă Reyyan și Miran vor fi fericiți împreună, ei doi iubindu-se enorm, aflați doar urmărind acest interesant și popular serial turcesc!

Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D, fiind difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone sau laptop.

Citeste si: Reyyan si Miran, in pericol de moarte! Ce se va intampla cu cei doi tineri, urmariti de Cihan? Aflati totul luni, 31 mai, intr-un nou episod dramatic din serialul "Hercai", de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Reyyan si Miran, in pericol de moarte! Ce se va intampla cu cei doi tineri, urmariti de Cihan? Aflati totul luni, 31 mai, intr-un nou episod dramatic din serialul...

Educația trebuie să închidă câteva decalaje majore. Mesajul Ligiei Deca de Ziua Mondială a Educației

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Unde este filmat indragitul serial "Hercai": fascinantele locuri si decoruri desprinse parca din basme se afla intr-una dintre cele mai pitoresti zone ale Turciei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies