Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 27, sezonul 1, luni, 12 aprilie 2021 - VIDEO

,
Miran și Reyyan
Miran și Reyyan

Episodul 27 din serialul Hercai, difuzat în această seară la Kanal D, este dramatic. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Reyyan este foarte tristă din pricina despărțirii de Miran. Ea vorbește cu Miran, pe care îl iubește foarte tare, încercând să îl convingă pe acesta că nu ea este cea care a intentat divorțul.

Reyyan își ceartă părinții, convinsă că Zebra și Hazar sunt autorii acestui gest, însă nu ei sunt responsabili.

Într-adevăr, cineva responsabil pentru acțiunea de divorț este parte a familiei Șadoglu, însă nu este niciunul dintre părinții ei. Atunci când neagă că ar fi implicați, Reyyan nu îi crede pe cei doi, ba chiar le dă un ultimatum.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Miran o confruntă și el pe bunica lui, Azize, pe care o consideră vinovată pentru tot răul care i s-a întâmplat, mai ales în privința relației cu Reyyan.

Miran îi transmite bunicii sale să nu se mai bage în viața lui și în viețile celorlalți membri ai clanului Aslanbey.

Azize și Miran
Azize și Miran

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între Reyyan și Miran. E binecunoscut faptul că Miran o iubește foarte tare pe Reyyan.

Miran, de dragul lui Reyyan, nu numai că voia să treacă peste toate divergențele dintre familia lui și clanul Șadoglu, dar voia chiar să ajute familia lui Reyyan.

Hercai, povestea unei iubiri extraordinare

Hercai este povestea iubirii extraordinare dintre Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), membrii unor clanuri rivale, Șadoglu și Aslanbey.

Miran a fost crescut de către bunica lui cu scopul ca, atunci când va fi mare, să se răzbune pe clanul Șadoglu, pe care îl consideră responsabil de moartea fiului ei și a soției acestuia.

Îndrăgostit de Reyyan, Miran uită de orice răzbunare și se căsătorește cu aceasta.

Iată însă că familiile lor stau în calea fericirii lor. Iubirea, însă, trebuie să învingă, în ciuda tuturor obstacolelor pe care familiile lor le pun în calea celor doi. Atât Reyyan, cât și Miran își doresc să fie fericiți unul alături de celălalt.

Serialul Hercai face parte din   programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00. Dacă doriți să vedeți serialul Live Video Online, o puteți face accesând adresa   https://www.kanald.ro/live.html   atunci când serialul este difuzat și la TV.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in ”Hercai”, Reyyan si Miran, despartiti dar... impreuna

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Miran descopera noi detalii despre trecutul familiei sale! Ce decizie transanta va lua tanarul in privinta sotiei sale, aflati, LUNI, 12 aprilie, intr-un nou episod dramatic din...

O nouă facilitate pentru utilizatorii TikTok

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 26, sezonul 1, miercuri, 7 aprilie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies