Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 26, sezonul 1, miercuri, 7 aprilie 2021 - VIDEO

,
Bătrânul Nasuh și Azize
Bătrânul Nasuh îi promite lui Azize că se va răzbuna crunt pe ea!

Episodul 26 din serialul Hercai, difuzat în această seară la Kanal D, este plin de suspans. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Miran a aflat în episodul 25, cel de ieri, tot adevărul despre trecutul lui, iar în episodul de astăzi este decis să se răzbune pe cei care s-au jucat cu destinul lui.

Miran află că bunica lui, Azize, i-a pricinuit mult rău atât lui, cât și mamei sale și promite să se răzbune pe aceasta.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Miran ajunge în casa părintească. La început îl copleșesc emoțiile, însă pe măsură ce află tot adevărul despre el și despre familia lui devine decis să se răzbune pe cea care a cauzat toate nenorocirile. Este vorba chiar despre bunica lui, Azize!

Miran află că Azize nu este, de fapt, bunica lui reală și descoperă și cât de mult l-a căutat adevărata lui bunică, pentru a-l crește. Ultima dorință a mamei sale aceasta a fost, însă Azize a făcut totul pentru a împiedica acest lucru.

Tot în episodul de astăzi, Elif îi vă mărturisi lui Azat ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul accidentului lui Hazar. Elif îi va spune acestuia că adevărata vinovată este ea, și nu Miran, așa cum s-a crezut atunci. 

Elif vrea să îi spună și unchiului ei, Hazar, adevărul legat de accident, însă este împiedicată de Azat, care consideră că astfel s-ar complica din nou situația între cele două clanuri rivale, Șadoglu și Aslanbey.

Miran din Hercai
Miran e devastat să afle adevărul despre trecutul său!

Nasuh îi promite lui Azize că se va răzbuna pe ea!

Bătrânul Nasuh, adevăratul șef al clanului Șadoglu, se întâlnește față în față cu Azize și îi promite acesteia o răzbunare cruntă.

Nasuh îi spune lui Azize că singurul lucru care l-a împiedicat până acum să continue războiul contra clanului Aslanbey a fost accidentul lui Hazar.

Trecutul începe să o prindă din urmă pe Azize. Apropiații află ce lucruri urâte a făcut, cum s-a jucat cu viețile tuturor, și mai ales cu viața lui Miran, pe care a vrut să îl folosească drept unealtă contra clanului Șadoglu.

Miran și Reyyan
Nici Reyyan nu îi mai poate opri lui Miran setea de răzbunare!

Devastat de cele aflate, Miran nu poate fi liniștit nici de cea pe care o iubește, Reyyan. Reyyan a făcut mereu apel la calm, însă a știut dintotdeauna cât de mult rău le face Azize atât celor pe care îi consideră inamici, cât și celor pe care îi crede apropiați.

Serialul Hercai face parte din   programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00. Dacă doriți să vedeți serialul Live Video Online, o puteți face accesând adresa   https://www.kanald.ro/live.html  atunci când serialul este difuzat la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Miran promite razbunare!

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 25, sezonul 1, marți, 6 aprilie 2021 - VIDEO

Negocierile diplomatice dau roade! Președintele finlandez, înainte de summitul NATO: 'Există o înțelegere ceva mai bună între Finlanda și Turcia'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Miran afla adevarul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies