Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 2, sezonul 1, miercuri, 10 februarie 2021 - VIDEO

,
Nuntă în Hercai
Nuntă în Hercai

Miercuri, 10 februarie 2021, puteți urmări al doilea episod al serialului turcesc Hercai. Urmărește Hercai și Live Video Online pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Noul serial turcesc difuzat de Kanal D, "Hercai", ajunge marți la cel de al doilea episod al primului sezon. Hercai a avut premiera marți, la Kanal D, de la ora 20:00.

Cel de al doilea episod al serialului Hercai are parte de o nuntă și de foarte mult dramatism.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Serialul turcesc „Hercai” îi are în centru, ca personaje principale, pe Reyyan, care este jucată de cunoscuta actriță turcă Ebru Şahin și pe Miran, jucat de actorul turc Akın Akınözü. Reyyan și Miran sunt doi tineri care au suferit traume în copilărie și care ajung, la tinerețe, să se întâlnească și să se îndrăgostească.

Cei doi vor fi nevoiți să lupte pentru iubirea lor pentru că vor întâlni numeroase obstacole în calea fericirii.

Reyyan face parte din familia Șadoğlu, una dintre cele mai cunoscute din orășelul turc de provincie Midyat. Frumoasa Reyyan a considerat locuința familiei ei drept o "închisoare", și nu locul care să îi ofere liniște și dragoste. Deși tatăl ei vitreg, Hazar (Serhat Tutumluer) și unchiul Cihan (Serdar Özer) sunt figuri importante în marea familie Șadoğlu, și totodată oameni de temut, adevăratul lider al familiei este bunicul lui Reyyan, Nasuh (Macit Sonkan).

Hercai
Hercai, un nou serial turcesc foarte popular transmis de Kanal D

Bătrânul trebuie să le ofere acordul membrilor familiei pentru ce vor să întreprindă, iar pe Reyyan lipsa de libertate o macină. Mama ei, Zehra (Feride Çetin) a susținut-o și a protejat-o pe cât posibil, însă relația lui Reyyan cu bunicul ei este foarte dificilă tocmai fiindcă acesta dorește să mențină controlul asupra tuturor celor din familie, inclusiv al ei. 

Reyyan își dorește să părăsească familia și să găsească un cămin unde să fie protejată și iubită, așa cum s-a întâmplat până acum doar în relația cu mama ei.

Hercai este povestea unei iubiri imposibile, care se naște din răzbunare.

Premiera serialului „Hercai”,  care face parte din  programul TV al postului Kanal D, a avut loc marți, 9 februarie, de la ora 20:00. Toate episoadele serialului Hercai vor putea fi urmărite și online, live video pe site-ul Kanal D, însă doar din România și Republica Moldova, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!

Ozana Barabancea după nebunia de la Foișor: Bă, Dumnezeu nu rămâne dator. Niciodată! Cred că este o dezumanizare totală, o lipsă de empatie

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Personajul Reyyan, din serialul „Hercai”, i-a oferit o lecție minunată de viață frumoasei Ebru Șahin, actrița care dă viață personajului principal feminin, din noua producție...

Așteptarea a luat sfârșit! “Hercai” are premiera astăzi, 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies