Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 15, sezonul 1, luni, 15 martie 2021 - VIDEO Azat vine înarmat să o recupereze pe Reyyan!

,
Azat din Hercai
Azat vine înarmat la conacul Aslanbey[Sursa foto: captura video Kanal D]

Un nou episod palpitant din Hercai este difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Miran reușește să se căsătorească cu cea pe care o iubește, Reyyan și plănuiește să plece undeva departe alături de aceasta. Bătrâna Azize, însă, are propriul ei plan.

Ea face tot posibilul pentru a-i ține pe Miran și Reyyan în continuare la conacul Aslanbey. Azize nu are liniște până când nu va obține răzbunarea pe familia Șadoglu, pe care o consideră responsabilă pentru moartea fiului ei, Mehmet.

Deși nepotul ei, Miran, i-a spus clar că o iubește pe Reyyan și că va face tot posibilul inclusiv să o ajute pe familia acesteia, Azize găsește noi metode pentru a-l manipula pe Miran și a-l întoarce din nou împotriva familiei Șadoglu.

Azize din Hercai
Azize nu renunță la planul ei de răzbunare![Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Azat află că Reyyan s-a măritat cu Miran și că se află la conacul Aslanbey și vine înarmat să o recupereze pe aceasta. Cei din familia Aslanbey reacționează, mai ales Miran, care nu poate accepta sub nicio formă să își vadă soția amenințată.

Miran și Reyyan din Hercai
Miran și Reyyan din Hercai[Sursa foto: captura video Kanal D]

Miran va lupta și de această dată pentru cea pe care o iubește, însă cum se va încheia totul veți afla doar urmărind episodul 15 din Hercai, difuzat de Kanal D de la ora 20:00.

Serialul Hercai a cucerit publicul din Turcia și pe cel din România. În centrul acțiunii se află Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri frumoși, care se iubesc și care se trag din două familii bogate. Familiile lor, însă, sunt rivale și nu sunt de acord sub nicio formă cu dragostea lor. Reyyan se trage din familia Șadoglu, în timp ce Miran provine din familia Aslanbey.

În afară de multe alte obstacole, Reyyan și Miran trebuie să lupte și cu dorința de răzbunare a bătrânei Azize, care vrea să vadă familia Șadoglu suferind cu orice preț, învinuind-o de moartea băiatului ei.

Azize ticluiește fel și fel de planuri pentru a-și atinge scopul și are și avantajul că Miran, nepotul ei, este un tânăr deștept și puternic. Serialul a cucerit milioane de telespectatori deja

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00. Dacă doriți să îl urmăriți Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, în zilele de luni, marți și miercuri, de la ora 20:00, adresa  https://www.kanald.ro/live.html.      

Citeste si: Azat il infrunta pe Miran pentru a o recupera pe Reyyan! Aflati ce se va intampla intre cei doi rivali, LUNI, 15 martie, intr-un nou episod din "Hercai", de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 14, sezonul 1, miercuri, 10 martie 2021 - VIDEO Miran anunță nunta cu Reyyan!

Volodimir Zelenski avertizează întreaga lume despre pericolul nuclear: nimeni nu va putea opri contaminarea radioactivă/ Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Miran ia o decizie radicala! Cum va reactiona Azize si ce se va intampla la conacul Aslanbey, aflati astazi, intr-un nou episod dramatic din "Hercai", de la 20:00, la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies