Vezi online live episodul 75 al serialului “Totul pentru familia mea”. Omer intră într-o încurcătură după ce Sarp îl provoacă din nou

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 22 dec 2023, 03:00

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat 22 martie 2023, pe Kanal D.  

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 75 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 22 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat 22 martie 2023, pe Kanal D.  

Serialul “Totul pentru familia mea”, urmează să fie difuzat de luni până sâmbătă de la ora 20:00. Sarp îl provoacă din nou pe Omer, iar acesta ajunge într-o mare încurcătură.

Ce se întâmplă în episodul 75 al serialului “Totul pentru familia mea”?

În episodul 75 al serialului “Totul pentru familia mea” au loc noi provocări și evenimente dramatice care le pot schimba viața celor trei frați Eren. Sarp și Omer sunt puși față în față după ce aceștia sunt pedepsiți să facă curat după ore. Atât Asiye, cât și Yasemin știu ce s-ar întâmpla dacă cei doi rămân singuri și aleg să nu plece acasă după ore. Sarp îl provoacă pe Omer și din neatenție, Sarp ajunge să se lovească foarte tare la cap și să își piardă cunoștința, iar astfel, Omer intră într-o încurcătură mare.

Între timp apar și surorile Ogulcan care rămân șocate și nu știu ce să mai creadă.

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul Destăinuiri de la Kanal D! Care sunt noile zile și ora de difuzare, începând de săptămâna viitoare!

Berk ajunge să îl învinovățească pe Doruk pentru toate problemele sale și are de gând să se răzbune aspru pe colegul său.

Gonul și Șengul intră în competiție pentru conducerea cartierului. Akif o sprijină pe Șengul după ce ea îi promite o poziție importantă în cartier. În timpul campaniei, cele două promit vecinilor tot felul de lucruri. Șengul și Akif se oferă să facă ceremoniile de circumcizie la club pe cheltuiala lor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nebahat are de gând să îi mai acorde o șansă fostului ei soț, însă Doruk se teme că decizia mamei sale să nu fie una greșită de fapt și îi lansează un avertisment, astfel cei doi soți se vor întâlni în oraș, unde vor fi surprinși de Ayla, care nu va ezită să o anunțe pe Suzan, despre acțiunile ciudate ale lui Akif.

Pentru a afla ce se întâmplă cu Omer și în ce stare se află Sarp, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citește și: Ömer recurge la un gest extrem împotriva lui Sarp! Aflați ce se va întâmpla în timpul confruntării dintre cei doi frați, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .