Vezi online live episodul 70 al serialului “Totul pentru familia mea”. Sevgi i-a transferat toată averea fiului ei, iar Omer face cercetări să afle cine este tatăl său cu adevărat

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 mar 2023, 12:00

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 14 martie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 70 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 14 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 14

martie 2023, pe Kanal D. Omer începe să facă cercetări să afle dacă Ahmet Yilmaz este sau nu tatăl său.

Marți, 14 martie 2023 va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

Noi evenimente interesante au loc în episodul 70 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Frații Eren au încercat de-a lungul timpului să își îmbunătățească traiul și deși Omer a descoperit că

provine dintr-o familie înstărită, viața lor nu s-a îmbunătățit deloc. Acesta începe să facă propriile cercetări, pentru că își dorește să afle cine este cu adevărat tatăl său natural și dacă acesta este sau nu Ahmet Yilmaz.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer caută certitudini! Tânărul va ajunge față în față cu Suzan pentru a-i cere informații despre adevăratul lui tată!

Din păcate noi obstacole apar în calea lui Omer și orice încercare pe care o face să își descopere familia reală eșuează.

 Ahmet se duce după Sevgi și încearcă să o convingă să se întoarcă acasă, dar aceasta refuză și o lasă acolo până îi mai trece supărarea.

Deși Nebahat a suferit după Akif Atakul, vrea să își refacă viața alături de un alt bărbat.

Ogulcan își dă seama că Ahmet este tatăl lui Omer și împreună cu Asiye și cu Doruk fac un test AND.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Omer află că pe fiul lui Sevgi îl cheamă Ahmet Yilmaz și că ea a vrut să îi lase o jumătate din avere.

Presupune că Ahmet este tatăl lui dar nu își dorește acest lucru după cum i-a tratat pe el și pe surorile lui și mai ales pe Sevgi. În timp ce el merge la Suzan să o întrebe, cei trei primesc rezultatul testului.

Suzan și Sevgi s-au înțeles să nu-i zică lui Omer pentru că Ahmet nu-l acceptă și ar avea doar de suferit.

Citește și: Nebahat și Akif din serialul Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze neașteptate! Iată cum au fost fotografiați renumiții actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan, în spatele camerelor de filmat, chiar pe platourile de filmare!

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Cele mai amuzante bancuri seci. O să-ți deranjezi vecinii de la atâta râs

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?