Vezi online live episodul 65 al serialului “Totul pentru familia mea”. Akif caută modalități de a-și recâștiga bogăția și îi propune lui Omer o afacere

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 06 dec 2023, 02:10

Episodul 65 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 65 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 6 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 6 martie 2023, pe Kanal D. Akif află de banii pe care îi deține Omer și îi propune acestuia o afacere.

Luni, 6 martie 2023, va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

Noi evenimente interesante au loc în episodul 65 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Omer are viața la care a visat mereu și face cumpărături după bunul plac, merge la școală cu limuzina, comandă mâncare pentru toți colegii și organizează o petrecere extravagantă, dar Asiye nu este de acord cu asta și îi atrage atenția că exagerează. 

Citește și: Cum arăta superba Nebahat din serialul Totul pentru familia mea înainte de a recurge la operațiile estetice! Diferența e uluitoare! Iată ce aspect fizic uluitor avea celebra actriță Simge Selçuk la 19 ani! „Tinerețe rebelă”

Akif caută modalități de a-și recâștiga bogăția cu tot felul de înșelăciuni. Doruk descoperă că Nebahat l-a rănit pe Resul și a provocat moartea lui. Îl evită pe Berk câteva zile dar până la urmă îi zice iar Berk vrea să îi denunțe pe părinții lui. Doruk îl lovește și Berk cade și se lovește la cap apoi cade în piscină.

Orhan și Gonul se căsătoresc. În timpul nunții lor, Şengul se hotărăște să îi spună lui Orhan că este însărcinată și să-i mai ceară o șansă dar ajunge prea târziu, după ce s-a oficiat

cununia.

Akif află că Omer s-a îmbogățit și-i propune să intre într-o afacere cu el. Omer acceptă pentru că nu știe cât vor mai sta în casa lui Sevgi și nu au unde să meargă dacă îi scoate afară. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru a afla care este afacerea pe care Akif i-a propus-o lui Omer, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citește și: La mulți ani, Tolga! Iată câți ani a împlinit talentatul actor Berk Ali Çatal și ce mesaj uluitor i-a transmis Melis Minkari, colega lui de platou, Aybike, din serialul Totul pentru familia mea!

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra

vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!