Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7, 16 septembrie 2021 - VIDEO Noua concurentă, Viviana Sposub, în conflict cu Nicoleta Nucă: "Mi se pare incorect"

,
Viviana Sposub
Viviana Sposub[Sursa foto: captura video Kanal D]

Nicoleta Nucă este supărată pe noua intrată în concurs, Viviana Sposub. Urmărește "Bravo, ai stil! Celebrities" și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Viviana Sposub stârnește invidii încă de la intrarea în competiția "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, o anunță pe Viviana Sposub că va prelua punctajul concurentei descalificate, Olga Verbițchi.

"Ceea ce înseamnă că ești undeva pe la mijlocul clasamentului.  Nu pornești cu un pas în spate sau dezavantaj...", spune Ilinca Vandici.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Anunțul o nemulțumește pe Nicoleta Nucă, iar artista reacționează.

"Mi se pare incorect, am muncit pentru fiecare steluță și vine Viviana și practic îi ia toată gloria Olgăi", spune Nicoleta Nucă.

Și Ruxi e nemulțumită de venirea Vivianei Sposub în emisiune. Pare că și Ruxi are ceva cu Viviana Sposub însă nu este clar ce.

"Vom discuta sincer despre absolut tot ce aveți pe suflet", le spune Ilinca Vandici concurentelor.

La testimoniale Ioana Filimon recunoaște că și-ar dori ca toate concurentele să fie eliminate. "Mi-aș dori să plece toate ca să rămân eu, să câștig", spune sincer Ioana Filimon.

nicoleta nuca
Nicoleta Nucă[Sursa foto: captura video Kanal D]

Citeste si: Ce s-a intamplat, de fapt, intre Viviana Sposub si Ruxi in trecut. MOTIVUL pentru care nu o inghite. Raluca Badulescu miroase samanta de scandal!

"Bravo, ai stil! Celebrities", de miercuri până sâmbătă la Kanal D

Emisiunea-concurs de stil "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 este difuzată de către Kanal D de miercuri până sâmbătă.

Dacă de miercuri până vineri este transmisă de la ora 22:30, sâmbătă, când are loc Gala "Bravo, ai stil! Celebrities", este difuzată de la ora 22:00.

Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Otniela, Ioana Filimon și acum Viviana Sposub sunt concurentele noului sezon, cel cu numărul 7, din "Bravo, ai stil! Celebrities". Anterior a fost descalificată Olga Verbițchi, fiindcă a lipsit de la filmările show-ului.

Membrii juriului sunt Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci, cel din urmă înlocuindu-l pe celebrul designer român Cătălin Botezatu.

„Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reuşeşte să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actriţe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reuşeşte să îi imbrăţişeze şi caracterul”, a declarat fotograful Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities". 

Unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă, Tibi Clenci a fost și director de creaţie pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia și Daily Telegraph- ediţia Fashion. A primit nu mai puțin de trei trofee Elle Style Awards pentru „Cel mai bun fotograf din România”. 

"Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 poate fi urmărit atât la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, pe site-ul nostru, kanald.ro, accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

Citeste si: Viviana Sposub, noua concurentă la “Bravo, ai stil! Celebrities”

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

AVANTAJUL Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! 2021 a infuriat concurentele. Nicoleta Nuca, foc si para: "Este incorect..." Ruxi, replica acida la adresa fostei sale...

Social democrații nu se mai joacă - Primarul acuzat de hărțuire sexuală a fost exclus din PSD

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prima reactie a Vivianei Sposub dupa ce a fost atacata de Ruxi in platoul Bravo, ai stil! 2021: "Nu e ce trebuie. Daca a venit aici sper sa invete"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies