Vezi cum arata sutienul de 2,5 milioane de dolari de la Victoria's Secret!

Vezi cum arata sutienul de 2,5 milioane de dolari de la Victoria's Secret!

A devenit o traditie ca Victoria's Secret sa lanseze un super sutien in fiecare an, creat special de bijutierii englezi. In 2012, sutienul se numeste "Floral Fantasy Bra", valoreaza 2,5 milioane de dolari si este accesorizat cu ametiste, safire si rubine, avand un diamant de 20 de carate pe centru.

A devenit o traditie ca Victoria's Secret sa lanseze un super sutien in fiecare an, creat special de bijutierii englezi.

In 2012, sutienul se numeste "Floral Fantasy Bra", valoreaza 2,5 milioane de dolari si este accesorizat cu ametiste, safire si rubine, avand un diamant de 20 de carate pe centru. Se poarta cu o centura delicata formata din 5200 de pietre pretioase.

Lansarea celebrului sutien a avut loc joi in cadrul unui eveniment ce a avut loc in magazinul Victoria's Secret din New York City. Frumoasa Alessandra Ambrosio a fost gazda evenimentului si cea care a purtat sutienul.

"Se simte incredibil de bine. Chiar ma simt frumoasa si de-abia astept sa il port din nou la Victoria's Secret Fashion Show, pe 4 decembrie.", a spus fotomodelul.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate