Vesti triste despre Viorel Lis: era inevitabil! Ce se intampla cu fostul primar, si-a pus ultima dorinta

Starea lui Viorel Lis nu este deloc buna.

Fostul primar al Capitalei a suferit un atac cerebral in urma cu 3 luni iar de atunci sanatatea lui s-a deteriorat de la o zi la alta.

Oana Lis a dezvaluit mai multe detalii despre starea de sanatate a lui Viorel Lis, a marturisit chiar ca este fericita datorita faptului ca sotul ei reuseste sa o recunoasca.

"A avut probleme de sanatate, ultimul accident vascular a lasat urme. Nu mai poate vorbi, oboseste daca vorbeste. Ma recunoaste si sunt bucuroasa ca cognitiv e bine. Ii dau tot felul de vitamine si el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserica, dau cu tamâie, ma rog pentru el, fac lucruri pe care nu le faceam inainte.

"Ma rog sa fiu puternica. El isi doreste o ultima vacanta impreuna. Am fost invitata la ziua unei pritene in Grecia, in Insula Samontraki, dar drumul este lung si daca pateste ceva in masina?

"Stiu ca oameni batrani cu afectiuni grave sunt lasati sa zbore, dar si aici e o problema! Daca moare in avion ce ma fac? Inca il iubesc, ii dau din energia mea si el m-a ajutat pe mine", a declarat Oana Lis.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate