Vești proaste din Istanbul! Emrah Erdogan, protagonistul serialului Dragoste și ura, a divorțat de superba lui soție, o celebră cântăreață din Belgia!

,
emrah erdogan
Emrah Erdogan, actor si cantaret renumit in Turcia[Sursa foto: Instagram Emrah Erdogan]

Indrăgitul actor și cântăreț turc, Emrah Erdogan a divorța recent de frumoasa lui soție, Sibel Erdogan, o celebră cântăreață din Belgia!

Emrah Erdogan, în vârstă de 51 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori și cântăreți ai momentului în Turcia. Deși părea că este un bărbat fericit și împlinit atât în viață profesională cât și în cea personală, de curând presă din Turcia a anunțat că Emrah Erdogan a divorțat de superbă lui soție Sibel Erdogan.

Emrah Erdogan, protagonistul serialului Dragoste și ura, a divorțat!

Celebrul actor Emrah Erdogan a mai fost căsătorit cu circa 32 de ani în urmă, iar din primul mariaj a rezultat primul lui fiu, Tayfun Engin Çolak, în vârstă de 31 care îi calcă pe urme tatălui sau în domeniul actoriei și al muzicii. După primul divorț, Tayfun a rămas în custodia mamei sale, Ebru Çolak, însă a continuat să păstreze legătura strânsă și cu tatăl lui.

emrah erdogan

Emrah Erdogan, in serialul Dragoste si ura

[Sursa foto: Instagram Emrah Erdogan]

Citeste si: Emrah Erdogan, sarbatorit de colegi la filmarile pentru “Dragoste si ura”! Iata ce surpriza i-au pregatit si cum a reactionat carismaticul actor!

Actorul și cântărețul Emrah Erdogan și artista Sibel Erdogan s-au căsătorit în anul 2014. Fastuosul eveniment s-a desfășurat într-un cadru de poveste, în prezența rudelor, prietenilor și colegilor de breaslă. Iar din cel de-al doilea mariaj, Emrah Erdogan mai are doi copii, un băiețel, Elyesa Erdoğan și o fetiță, pe nume Eleysa Erdoğan, care păreau că le pecetluise dragostea celor doi părinți ai lor.

emrah erdogan

Emrah Erdogan si fosta lui sotie, la nunta lor

[Sursa foto: Instagram Emrah Erdogan]

Deși în ultimii ani, Emrah și Sibel au pozat mereu într-o familie fericită și împlinită și erau mereu de nedespărțit, de curând, presă din Turcia a anunțat că cei doi artiști au decis să pună capăt căsniciei lor. Emrah și Sibel au încercat din răsputeri să își rezolve neînțelegerile apărute între ei de dragul copiilor lor însă în cele din urmă au ajuns la divorț, care a avut loc săptămâna trecută la Tribunalul din Bodrum, iar custodia celor doi copii a fost acordata mamei, Sibel Erdogan.

Citeste si: Emrah Erdogan, protagonistul din “Dragoste si ura”, cadou extravagant pentru sotia sa

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Sancar din serialul Fiica ambasadorului, declarat cel mai frumos bărbat din lume! Carismaticul actor Engin Akyürek a depășit nume grele precum Johnny Depp și Adam Lambert!

Situația frontului, varianta rusă: Forțele ruse au distrus șase posturi de comandă ale trupelor ucrainene

Sancar din serialul Fiica ambasadorului, declarat cel mai frumos bărbat din lume! Carismaticul actor Engin Akyürek a depășit nume grele precum Johnny Depp și Adam Lambert!

Mavi din "Dragoste si ura", premiata pe scena celei mai importante gale dedicata actorilor din Turcia! Iata ce distinctie a primit frumoasa Burcu Kiratli si ce tinuta...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies