Vesti excelente pentru multi romani: de la 1 decembrie primesc 300 de lei pe luna de la stat! Vezi daca esti pe lista

Veste buna pentru romani: mii de angajati vor beneficia de un nou ajutor incepand cu data de 1 decembrie.

Astfel, potrivit legii salarizarii unice, de la aceasta data bugetarii vor primi lunar o indemnizatie de hrana in valoare de 300 de lei.

Pana in prezent de aceasta indemnizatie beneficiau doar angajatii din Ministerul de Interne, Ministerul Apararii, Ministerul Justitiei, SRI, SIE, SPP si politia locala.

"Incepand cu 1 decembrie 2018, ordonatorii de credite acorda obligatoriu, lunar, indemnizatii de hrana reprezentand a 12-a parte din doua salarii de baza minime brute pe tara garantate in plata, cu exceptia personalului Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justitiei - Administratia Nationala a Penitenciarelor, Serviciului Roman de Informatii, Serviciului de Informatii Externe, Serviciului de Protectie si Paza si Serviciului de Telecomunicatii Speciale, precum si a personalului politiei locale care, potrivit legii, beneficiaza de drepturi de hrana in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 26/1994 privind drepturile de hrana, in timp de pace, ale personalului din sectorul de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare", se arata in legea salarizarii unice.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate