Vesti bune! Se dau mai multi BANI elevilor de liceu. Ce trebuie sa faca parintii

,

Autoritățile au sesizat o anomalie a modului de acordare a ajutoarelor pentru programul Bani de liceu drept pentru care a fost inițiată o nouă prevedere legislativă pentru eliminarea inconvenientului.


In articol:

Este vorba despre elevii de liceu care beneficiază de indemnizația aferentă programului guvernamental “Bani de liceu” și care nu au voie, conform legislației actuale, să cumuleze sumele primite cu alte ajutoare din venitul familiei, de genul indemnizației de handicap sau bursa socială.

Astfel că Ministerul Educației modifică această prevedere, astfel încât copiii din aceste familii să poată primi și ei ajutorul pentru liceu. Guvernul a adoptat HG 712/2018 care asigură elevilor de liceu pe toată durata cursurilor 250 de lei lunar cu condiția ca venitul pe membru de familie dă nu depășească 500 de lei pe lună per membru de familie.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

Cum se modifică hotărârea care stabilește criteriile de acordare a sprijinului pentru liceeni

“La stabilirea venitului brut lunar pe membru de familie se iau în calcul toate veniturile cu caracter permanent, realizate de membrii familiei în ultimele 3 luni anterioare depunerii cererii, cu excepţia: alocaţiei de stat, alocaţiei suplimentare pentru familiile cu mulţi copii, indemnizaţiei lunare pentru persoanele cu handicap grav şi accentuat, burselor de studii şi burselor sociale, precum şi a altor ajutoare cu caracter social acordate elevilor“.

sursa: cancan.ro

Citeste si: Carmen de la Salciua, asa cum nimeni nu a mai vazut-o pana acum! Galerie FOTO incendiara

Citeste si: Avocatul lui Gheorghe Dinca dezvaluie detalii socante! Ce a facut criminalul de la Caracal cu Alexandra miercuri seara, dupa ce a rapit-o

 

Citește și:

Kanal D continua traditia serialelor de succes si vine in intampinare telespectatorilor, in aceasta toamna, cu o productie devenita un fenomen media in Turcia, „Lacrimi la Marea...

Nicușor Dan reia un proiect care a EȘUAT de 2 ori în Capitală

Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie incendiara la mare! Iata cum arata tanara in cel mai sexy costum de baie!

Livian s-a dat de gol: "M-am simtit bine cu ea". Cine e fata care i-a pus inima pe jar concurentului de la Puterea Dragostei

Tichete de masa. Cu cat creste valoarea bonurilor de masa si ce se intampla cu tichetul de cresa


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies