Vesti bune! Salariati vor primi mai multi bani! Afla daca esti printre cei care se vor bucura de mariri

,

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca salariatii din sanatate carora le sunt inghetate sporurile vor obtine majorari prevazute de legea salarizarii.

“Din punct de vedere al Ministerului Sanatatii, aplicarea prevederilor Ordonantei 114 nu duce la scaderi de venituri, dimpotriva aplicarea legii 153 merge inainte, sunt categorii de personal care nu au beneficiat de majorarile salariale la nivelul medicilor si asistentilor medicali, la nivelul 2022 carora le cresc salariile si implicit veniturile cu prevederile legii salarizarii. (...) Garzile si sporurile care se aplica la salariile de baza si sporurile de conditii raman inghetate la nivelul 2018, dar salariatii carora le raman inghetate sporurile beneficiaza de majorarile aferente legii salarizarii”, a declarat, marti, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, dupa o intalnire cu reprezentantii sindicatelor din sanatate, potrivit mediafax.ro.

 

Toate discutiile au fost legate de personalul auxiliar, respectiv si personalul medical - farmacisti, biologi si chimisti.

 

Sorina Pintea a precizat ca asupra personalului medical, adica medicii si asistentele medicale, ordonanta nu are nicio influenta asupra veniturilor acestor categorii de personal.

 

Citește și:

Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Editia de sambata, 31 octombrie - VIDEO. Concurentele au pregatit tinute spectaculoase pentru o noua seara-concept...

Gabriela Firea taxează o GAFĂ a lui Nicușor Dan: Să-i spună cineva și primarului dreptei unite

„Moldovenii” isi pregatesc pasapoartele! Primarul inaugureaza Aeroportul International Gaurenii de Jos cu o ...drona!

Maurice Munteanu isi pierde rabdarea si este transant in editia din aceasta seara „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Mai, fetita, tu nu intelegi ce iti spun!”

Simona Halep are Covid-19! Prima declarație a româncei


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies