Vesti bune de la ANAF: s-au dat bani de la stat pentru 2 milioane de romani! Verifica daca ti-au intrat in cont

Vesti bune pentru peste 2 milioane de romani de la ANAF.

Potrivit unui comunicat de presa, Ministerul Finantelor Publice a restituit peste 6.16 miliarde lei catre 1.91 milioane de romani.

Bani sunt deja in conturile contribuabililor si reprezinta restituirea sumelor achitate de acestia pentru taxa auto.

Citeste si: Cîțu, anunț imens pentru milioane de români în plină pandemie! Va fi cea mai mare creștere a pensiilor - capital.ro

"Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a restituit taxe auto (taxa auto pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu) tuturor contribuabililor romani care au depus documentatii complete.

"Mentionam ca, ANAF are in atentie si cererile ale caror documentatii sunt incomplete. Acestea vor fi solutionate, pe masura ce contribuabilii notificati vor transmite catre Agentia Fiscala clarificarile solicitate”, se precizeaza in comunicatul emis de Ministerul Finantelor Publice.

In plus, pentru cei care nu si-au incasat banii pentru taxa auto, Guvernul a aprobat in luna iunie a acestui an suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu 650 de milioane de lei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies