Vestea tragică a dimineții! Gimnasta Larisa Iordache este în doliu! Mama sportivei a murit noaptea trecută!

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 26 iul 2022, 19:35
Gimnasta Larisa Iordache este in doliu
Sursa: Instagram

Este vestea tristă a zilei. Larisa Iordache trece prin momente dramatice. Mama sportivei a murit noaptea trecută, iar vestea a fost dată chiar de gimnastă pe rețelele de socializare.

Sportiva de performanță, Larisa Iordache, trece prin cele mai grele momente din viața ei. Noaptea trecută, mama gimnastei s-a stins din viață.

Mama Larisei Iordache a murit noaptea trecută

Momente cumplite pentru celebra gimnastă Larisa Iordache. În această dimineață, sportiva a anunțat că mama ei a murit. Vestea tragică a fost făcută chiar de Larisa pe contul său de Instagram, unde a postat un mesaj însoțit de câteva imagini cu mama sa.

”Sufletul să îți fie liniștit mami😞🖤 mereu în inimă, sufletul și mintea mea vei ramane cel mai puternic om din lume. Te iubesc❤️”,  a fost mesajul pe care Larisa Iordache l-a postat în această dimineață pe contul său de Instagram, în memoria mamei sale.

Larisa Iordache, o gimnastă desăvârșită cu un parcurs inedit. Cu ce se ocupa mama sportivei?

Mama Larisei Iordache a lucrat o bună perioadă de timp într-o patiserie din București, iar după primele performanțe înregistrate de celebra sportiva și după primele medalii câștigate, femeia a oferit primele declarații despre familia lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Am facut multe sacrificii, am ajutat-o cat am putut ..in permanenta. Am ajutat-o cand i-a fost greu, probabil de aia a ajuns si la nivelul acesta. Tot timpul am sustinut-o inainte de a intra in sala, i-am spus ca este cea mai buna. Ea stie oricum ce are de facut, nimic in plus. A ajuns acum la o varsta, nu trebuie sa-i mai spun eu”, declara mama Larisei Iordache la acea vreme.

Citeste si: Larisa Iordache a castigat medalia de argint la sol la Campionatele Mondiale de gimnastica

Mama gimnastei a fost văzută întotdeauna o femeie respectuoasă care a muncit din greu pentru a-și susține fiica pe întreg parcursul său în gimnastică. Chiar patroana patiseriei în care lucra femeia o luda pentru simplitatea și respectul pe care îl poartă mama unei celebre gimnaste.

”O femeie cu foarte mult bun simț, o femeie educată. Fără să aibă pretenții de campioană, dânsa este o mamă campioană”,  relata patroana patiseriei.

Gimnasta Larisa Iordache trece prin momente extrem de grele, mama ei a murit, însă motivele decesului nu au fost făcut publice până la acest moment.

Citeste si: Gimnasta Larisa Iordache, internată de urgență la spital! Ce diagnostic i-au pus medicii după calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo