Vestea ȘOC a momentului despre Roxana Dobre. Ce a pățit soția lui Florin Salam

Author: Elena Padure
Actualizat: 23 iul 2022, 19:15
Roxana Dobre, logodnica lui Florin Salam, a ajuns de urgență la spital

Soția lui Florin Salam, Roxana Dobre, a ajuns de urgență la spital și se confruntă cu probleme de sănătate.

Roxana Dobre a ajuns de urgență la spital și a ajuns să fie conectată la perfuzii.

Soția lui Florin Salam a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram ce a pățit, de fapt.

Roxana Dobre a ajuns de urgență la spital

Soția lui Florin Salam  trece prin clipe dificile după ce a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate. Roxana Dobre a împărtățit imagini de pe patul de spital, unde a fost nevoită să fie hrănită prin intermediul perfuziilor, fapt ce i-a neliniștiti pe admiratorii ei din mediul online. 

Aleasa lui Florin Salam nu a pățit, însă, nimic grav, după cum a clarificat chiar ea. Se pare că bruneta a luat o răceală de la fetițele sale, iar complicațiile în urma îmbolnăvirii au făcut-o să aibe nevoie de o perfuzie cu vitamine și antibiotic.

„Pentru că nu am fost cuminte, uitați ce am pățit, dar este cineva aici cu mine care mă face bine.

Și mai este încă cineva care are grijă de mine, este asistenta mea, fetița mea.

Ei, fetelor, nu vă speriați, că primesc multe mesaje acum de la voi dacă sunt bine sau dacă am pățit ceva. Pur și simplu a fost o perfuzie cu vitamine și cu un paracetamol, pentru că am luat răceala de la fetițele mele. În rest, sunt ok, vă mulțumesc frumos pentru mesaje”, a transmis Roxana Dobre pe InstaStories, potrivit playtech.ro

Citeste si: Ginerele lui Florin Salam este șantajat! Cine sunt escrocii

Când va avea loc nunta dintre Florin Salam și Roxana Dobre

Roxana Dobre și Florin Salam  se află într-o relație fericită de mulți ani, prin urmare căsătoria a fost pasul natural de urmat pentru cei doi. Cei doi au decis să își unească destinele încă de anul trecut, însă, în contextul pandemiei planurile lor au fost amânate.

Citeste si: Roxana Dobre a vorbit despre Fănica. Florin Salam se va înfuria

Luis Gabriel și Haziran, petrecere de zile mari în cinstea micuțului Joseph. Adrian Minune, Florin Salam, Marius Babanu sunt doar câțiva dintre artiștii care au cântat la botezul celui mic

„Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente ”nașpa” în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit”  a declarat Roxana.

Citeste si: Florin Salam, probleme cu Poliția! Ce a pățit celebrul manelist

 

 


Cookies