Vestea sfarsitului de an: Gabriela Cristea se casatoreste! Iata cand va avea loc marele eveniment

Author: B.M.
Actualizat: 06 nov 2017, 12:13

Gabriela Cristea a acordat un interviu pentru Libertatea in care vorbeste despre viata ei personala de dupa nastere.

Vedeta se declara extrem de fericita si spune ca emotiile simtite in momentul nasterii sunt unice si ca ar mai face inca 5-6 copii pentru a le retrai.

"Cred ca toate mamicile plang de fericire in momentul in care se intalnesc prima oara, fata in fata, cu bebelusii. Pentru mine a fost unic si a fost irepetabil. Sincer, as mai face vreo 5-6 copii pentru sentimentul acela de atunci.

A fost avalansa de sentimente acolo, in sala de nasteri. Si cred ca si pentru el pana la urma", a povestit Gabriela Cristea.

Citeste si: Gabriela Cristea si Tavi Clonda, sase saptamani de cand si-au vazut cel mai mare vis implinit! Iata cum au radiat de fericire la primul eveniment "monden" la care au participat alaturi de micuta Victoria!

Tavi Clonda a vorbit si despre casatorie si a dezvaluit intentia ei ca, in 2018, sa organizeze in acelasi timp si cununia religioasa cu Tavi Clonda dar si botezul micutei Victoria.

“Mai mult ca sigur nu mai avem timp anul acesta, pentru ca vine postul, dar la anul poate facem si o nunta, poate facem si botezul o data. Nu stim inca, important este sa fim sanatosi, sa fie ea sanatoasa si o vom crestina cred ca prin martie, aprilie”, a declarat, pentru Libertatea, Tavi Clonda.

Vedeti interviul complet aici.