Veste neașteptată despre Viviana Sposub! Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities se lansează în muzică și în actorie! În ce film va juca?

,
Viviana Sposub

Viviana Sposub, concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities se pregatește intens și de alte noi proiecte importante pentru cariera sa. Tânăra are de gând să se lanseze în muzică și în actorie.


In articol:

Încă de cum a intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub a întâmpinat multe tensiuni și conflicte cu unele dintre colegele sale, însă de fiecare dată a încercat să aplaneze lucrurile în momentul în care acestea riscau să degenereze.

Viviana Sposub se lansează în muzică și în actorie! Care va fi primul ei rol în filmul produs chiar de iubitul ei!

În câteva Gale ale emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana a pregătit momente artistice uluitoare. Tânăra a încântat publicul și juriul cu vocea să superbă și a pregătit mereu ținute inedite, străduindu-se neîncetat să aibă cele mai reușite outfit-uri.
De curând, Viviana a declarat că își dorește enorm să se lanseze în muzică și în actorie. Și mai mult decât atât, această a mărturisit că deja se pregătește pentru primul ei rol într-un film ce va fi produs chiar de iubitul ei, George Burcea.

Viviana Sposub

Viviana Sposub se lanseaza in muzica si in actorie!

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cum se înțelege Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities cu fetițele lui George Burcea. Dovada clară arătată de actor

„Pregătesc cu multă emoție lansarea unei piese care sper să fie pe placul publicului. O altă calitate pe care pot spune că am descoperit-o și fructificat-o la este talentul actoricesc. Desigur că îmi doresc poate chiar să mă perfecționez în această direcție, mai ales că primul rol din viața mea se apropie. Voi face parte din producția și astfel, voi avea ocazia să îl însoțesc încă o dată pe George pe set, de data aceasta în calitate de colegă”, a spus Viviana, potrivit tvmania.ro

George Burcea își dorește să realizeze un film inspirat din romanul sau de debut, „Scrisoare către Ceaușescu”. Acesta se pare că a stabilit deja și distribuția filmului sau: Catrinel Marlon, Maia Morgenstern, Marius Manole, Medeea Marinescu și mulți alți actori consacrați, însă George Burcea s-a gândit să o includă chiar și pe iubita să, Viviana.

Viviana Sposub

Viviana Sposub, defiland pe podiumul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Viviana Sposub, implicata intr-un nou scandal dintre George Burcea si Andreea Balan. Cu ce o are la mana actorul pe fosta sotie: "Pai, ce facusi bre?

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Cum arată și cu ce se ocupă sora Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cele doua seamănă atât de tare încât ai zice că sunt gemene

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Scandal fără precedent la Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne, atac frontal la adresa Andei Adam: "Ești la doi kilometri de Viviana, nu contează ce ai fost"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies