Veste buna pentru iubitorii serialului "Suleyman Magnificul"! Anuntul te va incanta

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

In timp ce telespectatorii romani se vor delecta, din 3 septembrie, cu episoadele din sezonul trei al serialului fenomen “Suleyman Magnificul”, actorii au inceput sa filmeze pentru sezonul patru.

Actorii  indragitului serial turcesc se pregatesc pentru noua serie, a patra. Dovada sunt pozele pe care actritele principale si le-au postat pe paginile lor de pe facebook si in care apar la machiaj.

In seria a patra, rolul sultanei Hurrem este jucat de Vahide Gordum, dupa ce, de la finalul seriei a treia, actrita Meryem Uzerli a acuzat stari de rau si a parasit platoruile de filmare si mai apoi chiar Turcia, cu destinatia Germania, unde se afla si acum. 

Asya din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebra actriță Cansu Dere pe vremea când avea doar douăzeci de ani și a fost desemnată Miss Turcia!

Asadar, nu ratati din 3 septembrie, la Kanal D sezonul trei a serialului" Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii", care va incepe cu episodul 64. 

 

Vezi aici mai multe imagini din culisele celui mai indragit serial din Romania.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies