Vera Miron


In articol:

Vera Miron se alătură celui mai tare show al momentului ”Survivor România 2021”. Pasiunea ei este sportul, iar asta a determinat-o să ia parte la cea mai tare provocare din jungla dominicană. Vera este pregătită să-și depășească limitele și să dea totul pe traseele din Republica Dominicană și totodată, să demonstreze că este o supraviețuitoare.

CV Vera Miron. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021

Vera Miron este antrenor de fitness, sportul face parte din viața ei de mai bine de 6 ani. Aceasta s-a apucat de fitness după ce s-a îngrășat 30 de kilograme în timpul sarcinii, iar asta a motivat-o să devină mai responsabilă și mai echilibrată

În prezent, Vera este antrenor personal și este bine cunoscută în lumea artistică ca fiind antrenorul vedetelor. Pasiunea și devotamentul pentru sport o va ajuta să facă față cu brio provocărilor din competiția ”Survivor România 2021”.

Date Biografice Vera Miron

Vârstă Vera Miron: 34 de ani 

Echipă:

Vera Miron se alătură show-ului fenomen ”Survivor România 2021”. Aceasta este pregătită să facă față tuturor provocărilor din competiție și să demonstreze că este o adevărată supraviețuitoare.

Vera este originară din Brașov, are 34 de ani. Este mama unui băiețel pe nume Lucas, în vârstă de 7 ani. S-a apucat de sport la un an după ce fiul ei s-a născut, iar de atunci fitness-ul face parte din activitatea sa zilnică.

Vera Miron se caracterizează că fiind o persoană sufletistă și empatică și își dorește să își depășească orice limită la „Survivor România”. 

Galerie FOTO. Ce imagini postează Vera Miron pe Instagram

Vera Miron este pasionată de sport, iar imaginile din sala de fitness sunt nelipsite. Mersul la sala de forță este un stil de viață care a disciplinat-o și a făcut-o să devină mai echilibrată. Astfel, din propria pasiune a a reușit să devină un antrenor de succes în rândul vedetelor din România.

 

Fotografii cu Vera Miron

Cookies