Vedetele s-au adunat pentru o cauza nobila! Vezi aici videoclipul campaniei "Nu esti singur pe lume" VIDEO

Vedetele s-au adunat pentru o cauza nobila! Vezi aici videoclipul campaniei Nu esti singur pe lume

"Draga mea prietena" a fost la lansarea videoclipului pentru campania "Nu esti singur pe lume", sprijinita de Kanal D.

George Zafiu a declarat ca, prin intermediul acestei campanii, se doreste transmiterea unui mesaj simplu: nimeni nu este singur pe lume.

 

"Nu ne-am facut un scop atunci cand am inceput aceasta campanie, a fost practic o intamplare, daca va aduceti aminte de ce s-a intamplat anul trecut si de faptul ca puteam schia pe casa. Am pus mana de la mana, am luat tot ce am gasit si am plecat spre Buzau sa ii ajutam pe cei care aveau nevoie de noi. Cu aceasta ocazie am dovedit ca nimeni nu e singur pe lume", a spus George Zafiu, de la Europa FM.

 

El a adaugat ca, pentru a intari mesajul campaniei, au realizat si o piesa careia i-au filmat si un videoclip in care apar foarte multe vedete.

 

"Am realizat o piesa compusa de Petru Calinescu si produsa de Bobby Stoica iar ulterior, cu ajutorul Kanal D am reusit sa facem si un videoclip. Vrem sa atragem atentia. E mai simplu asa, e calea cea mai simpla sa ajungem la ascultatori sau la telespectatori sa faca absolut orice efort pentru a-i ajuta pe cei simpli".

 

Printre artistii implicati se numara Loredana, Corina, Puya, Andra, Smiley, Connect-R si Gabriel Cotabita. Videoclipul campaniei "Nu esti singur pe lume":

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate