Vedetele Kanal D si Europa FM dau in mintea copiilor pentru o cauza nobila

Vedetele Kanal D si Europa FM dau in mintea copiilor pentru o cauza nobila

Bucuresti, 28 noiembrie 2012 – Vedetele Kanal D si Europa FM va invita la joaca vineri, 30 noiembrie, la AFI Palace Cotroceni, in zona de joaca Zorky’s Planet, pentru ca impreuna, prin muzica, dans si voie buna sa aducem zambete pe fetele copiilor care au nevoie de ajutor si sa sustinem Asociatia Telefonul Copilului.

Simona Patruleasa cu fiica sa Ingrid, Virgil Iantu, Christian Sabbagh, Cove, Cristina Cioran, Paula Chirila, Adelina Pestritu, dar si  DJ-ii Europa FM, Radu Constantinescu, Sorin Niculescu  si Toader Paun sunt doar cateva dintre vedetele care se vor juca alaturi de copii si parinti in spatiul de joaca Zorky’s Planet. Cei prezenti vor avea ocazia sa-si vada vedetele preferate la joaca in carusel, in roller coaster sau in masinute. 

 

“Dragii mei, va astept cu mic cu mare sa ne simtim minunat intr-o zi plina de surprize frumoase, joaca si cadouri intr-un spatiu care sa ne aminteasca de copilarie. De Sfantul Andrei, haideti sa ne bucuram impreuna si sa ii ajutam printr-un simplu sms la 8848 pe acei copii care au uitat sa zambeasca”, a declarat Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena” de la Kanal D.

 

 “Va fi o zi cu adevarat speciala pentru noi, ne vom simti bine impreuna, dar vom face si ceva semnificativ pentru copiii care au nevoie de ajutor. Sa nu uitam ca putem schimba in bine viata unor micuti care se simt singuri pe lume, donand 2 Euro prin sms la 8848!”, a declarat Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D.

"De Sfantul Andrei, asteptam copiii sa vina sa vada spectacolul pe care l-am pregatit pentru ei si, in acelasi timp, ne gandim si la micutii cu care viata nu a fost la fel de darnica si pe care trebuie sa ii ajutam. Un simplu SMS in valoare de 2 Euro la 8848 poate face diferenta. Haideti sa fim solidari si sa nu uitam ca toti copiii au dreptul la o copilarie fericita”, a declarat Toader Paun,  realizatorul emisiunii Clubul de Seara, la Europa FM.
 

Evenimentul face parte din Campania “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”, care in acest an se desfasoara intr-un concept unic! Astfel, un post de televiziune, Kanal D, şi un post radio, Europa FM, vor sustine cauza Telefonului Copilului si printr-un maraton comun, acela al gandurilor bune catre toti copiii care au nevoie de ajutor.
 

La data de 30 noiembrie 2012, de Sfântul Andrei, emisiunile Kanal D si Europa FM vor fi dedicate campaniei “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”. Atmosfera din spatiul de joaca Zorky's Planet, aflat in AFI Palace Cotroceni, va fi transmisa in direct, din ora in ora, de Kanal D si de Europa FM si se va bucura de prezenta vedetelor posturilor.
 

 Copiii se vor putea juca, vor participa la concursuri cu premii, se vor bucura de prestatia unor coruri, ansambluri artistice si grupuri de copii: Minisong, BimBam Sunetul Muzicii, Alegretto, Meloritm, Andantino, Nostalgia, Stelutele Europei, Rainbow Kids, Copii Talentati, Mladite Ilfovene, Pasitos,  Gasca Zurli si Piticii. Ralu Ille, Marioara Man Gheorghe, Cristina Vasiu si trupa Mandrele s-au alaturat si ei campaniei “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”  si vor sustine recitaluri la eveniment. 

Cristina Vasiu va face cunoscut in aceasta zi speciala imnul campaniei “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”.
 

Anul acesta, Asociatia Telefonul Copilului, Kanal D si Europa FM raspund nevoilor copiilor printr-un nou demers de sprijin fata de singura linie de asistenta pentru copii si parinti la nivel national, 116 111. Apelul comun este indreptat catre toti romanii care doresc sa se implice pentru ca fiecare strigat de ajutor sa primeasca un raspuns la celalalt capat al firului, la primul apel.
 

Printr-un singur SMS la 8848 în valoare de 2 euro putem face diferenta intre un raspuns de la primul apel si un ton ocupat, pentru că fiecare apel pierdut poate insemna pierderea sansei de a schimba in bine viata unui copil. 
 

"Dorim sa reamintim intregii lumi ca simbolul copilariei este joaca! Cu un sms la 8848, in valoare de 2 euro, putem da sansa mai multor copii sa se bucure de copilarie. La ATC dorim sa putem acorda ajutor fiecarui copil aflat in dificultate. De la primul apel”, a declarat Cătălina Florea, Director Executiv, Asociatia Telefonul Copilului.
 

Mulţumim partenerilor care s-au alăturat demersului nostru: Libertatea, Libertatea pentru femei, AFI Palace Cotroceni, Zorky’s Planet, Spectacular, CrazyDeal.ro.
 

Contam si in cazul acestei campanii pe sprijinul reprezentantilor mass media si le multumim tuturor pentru asigurarea. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate