Vedetele Kanal D -  mai aproape de fani, pe Instagram!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 feb 2017, 18:02

Pentru a fi si mai aproape de fanii sai, Kanal D lanseaza astazi o campanie desfasurata in exclusivitate pe Instagram.

 

La finalul lunii, este randul echipelor emisiunilor Kanal D sa preia contul de Instagram Kanal D Romania. Oamenii din spatele show-urilor- producatori, editori, redactori, cameramani- se vor asigura ca toti cei interesati vor avea acces, in timp real, la detalii din culisele Stirilor Kanal D, „Teo Show”, „WOWBiz”, „Te vreau langa mine”, „D-Paparazzi”, „Vacanta Mare – Leana s-a intors”, „Roata Norocului” si „Asta-i Romania!”.  Astfel,
fanii Kanal D vor vedea pentru prima data emisiunile lor preferate prin ochii celor care realizeaza aceste show-uri si ii vor cunoaste pe cei care le ofera zi de zi cele mai atractive programe de televiziune.

 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies