VEDETELE Kanal D, adevarate DIVE la un eveniment monden!

Editor: Alina Dirdala Author: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

VEDETELE feminine Kanal D au fost prezente la aniversarea unui brand cu renume international care asigura vestimentatia numeroaselor dive de la Hollywood.

Simona Patruleasa, Bianca Ionita, Cristina Cioran si Paula Chirila au fost prezente la un eveniment cu staif seara trecuta unde au dat dovada de maxima eleganta si bun gust. Una dintre cele mai sofisticate si apreciate tinute a fost cea aleasa de Simona Patruleasa.

De altfel, prezentatoarea Stirilor Kanal D este mereu apreciata pentru stilul vestimentar si pentru bunul gust pe care il are atunci cand isi alege imbracamintea. Vedeta a recunoscut ca de multe ori apeleaza la stilistul Adi Popescu cand onoreaza un eveniment monden.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!