Vedetele din Romania, adevarate dive demne de James Bond! Uite cat de elegante au venit la un eveniment dedicat noului film din celebra serie

Editor: Adelina Minulescu Author: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:20

Au intr-adevar arme secrete care pot da gata orice barbat, dar, de data aceasta, le-au aratat in toata splendoarea lor.

Iata cum au venit vedetele la petrecerea dedicata faimosului agent 007. Pacat ca n-au fost si producatorii filmului, ar fi avut de unde alege niste fete, una si una!

Arme secrete, stralucire si multe vedete pe metrul patrat! Roxana Nemes si domnul ei misterios. Sa fie, oare, noul iubit al blondei? Si daca intr-adevar el este cel care i-a luat locul luI Radu Groza atunci de ce Roxana incearca din rasputeri sa-l ascunda de ochii presei?

O viata de invidiat duce si Sore care ne-a surprins zilele trecute cu anuntul ei.Va

deveni mamica! Rochii lungi, vaporoase si tinute care au lasat sa se vada mici detalii incitante! La asa seara exploziva nu a fost vedeta care sa nu-si etaleze ce are mai de pret!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies