Nu exista “nu stiu”, ci “nu stiu inca”.

Bianca Ionita prezinta Stirile de Weekend, sambata si duminica de la 12.30.

“Sansa si oportunitatea de a invata si de a progresa intr-un domeniu necunoscut mie pana atunci mi-a deschis ochii catre alte orizonturi.
Increderea echipei de stiri oferita mie a fost mai mult decat pot spune in cuvinte. Este minunat sa lucrezi cu oameni de la care ai foarte multe de invatat si furat meserie. Kanal D inseamna pentru mine sansa de a face mai mult! Nu pot sa spun decat Multumesc! Pasiunea mea pentru televiziune a izvorat pe nepusa masa. Dintr-o joaca, George Mihaita, cu care colaboram atunci la revista “Salut” mi-a recomandat sa ma duc la un casting tv. Asta se intampla prin anul ‘97. Am fost si am castigat. Am inceput cu dictie, actorie, interpretare, improvizatie.
Toate acestea m-au fascinat subit si asa am lasat balta pasiunea mea de o viata, aceea de a deveni balerina, si am intrat intr-o necunoscuta pe atunci: televiziunea. Dupa 13 ani de balet profesionist aveam sa aleg un alt drum. Desi urasc alegerile radicale cred cu tarie ca am ales viitorul meu, televiziunea. Etapele prin care am trecut incepand de la prezentator meteo, asistent producator pentru emisiuni de divertisment, prezentator de divertisment, prezentator de stiri, isi pun amprenta pe ceea ce sunt acum: un om de televiziune zic eu complet, pentru ca orice mi s-ar intampla sunt sigura ca pot sa lucrez orice in aceasta lume, datorita experientei acumulate pe mai multe frontuIncrederea echipei de stiri oferita mie a fost mai mult decat pot spune in cuvinte. Este minunat sa lucrezi cu oameni de la care ai foarte multe de invatat si furat meserie. Kanal D inseamna pentru mine sansa de a face mai mult! Nu pot sa spun decat Multumesc! Pasiunea mea pentru televiziune a izvorat pe nepusa masa. Dintr-o joaca, George Mihaita, cu care colaboram atunci la revista “Salut” mi-a recomandat sa ma duc la un casting tv. Asta se intampla prin anul ‘97. Am fost si am castigat. Am inceput cu dictie, actorie, interpretare, improvizatieToate acestea m-au fascinat subit si asa am lasat balta pasiunea mea de o viata, aceea de a deveni balerina, si am intrat intr-o necunoscuta pe atunci: televiziunea. Dupa 13 ani de balet profesionist aveam sa aleg un alt drum. Desi urasc alegerile radicale cred cu tarie ca am ales viitorul meu, televiziunea. Etapele prin care am trecut incepand de la prezentator meteo, asistent producator pentru emisiuni de divertisment, prezentator de divertisment, prezentator de stiri, isi pun amprenta pe ceea ce sunt acum: un om de televiziune zic eu complet, pentru ca orice mi s-ar intampla sunt sigura ca pot sa lucrez orice in aceasta lume, datorita experientei acumulate pe mai multe fron

Data nasterii: 1979-10-10, Bucuresti

Studii: Universitatea Media, sectia Regie - Film

Setari de confidentialitate