Vecinul, amantul perfect VIDEO

Intr-un sat, nu departe de Bucuresti, locuieste familia Stan, Vasile si sotia lui, Dana. Sunt casatoriti de mai bine de 10 ani si stau impreuna cu parintii lui Vasile.

Viata la tara este grea, dar tinerii nu au intampinat dificultati.De la o vreme, insa, Vasile a simtit ca ceva este in neregula cu sotia lui. Inima ii spune ca ceva rau s-a interpus intre ei doi. Dana sta pana foarte tarziu la servici, si are o atitudine recalcitranta fata de familie.

Gura lumii este sloboda, iar lui Vasile i-au ajuns niste barfe la urechi. Barbatul banuieste ca sotia lui il inseala. El a apelat la sprijinul lui Ernest pentru a vedea daca sotia ii este fidela.

Investigatiile facute de echipa "Ochii din umbra" i-au confirmat lui Vasile banuielile. Sotia lui era amanta vecinului lor, Gelu.

Gelu locuia singur, doar cu fiica sa, nevasta lui fiind plecata la munca in strainatate. Atat el, cat si Dana, nu au ezitat in a se implica intr-o relatie extraconjugala.

Confruntandu-si sotia, Vasile s-a izbit de reprosurile si indiferenta acesteia. Danei nu i-a pasat ca strica doua familii, pe a ei si a lui Gelu si lasa un copil sa creasca fara ambii parinti. femeia a ales sa isi continue relatia cu Gelu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate