Valentina Pelinel si Diana Sucu au imbodobit cel mai tare brad de Craciun!

Am aflat ce se poarta sezonul acesta in materie de decoratiuni interioare tocmai de pa Diana Sucu si Valentina Pelinel.

Cele doua bune prietene au impodobit special pentru emisiunea D-Paparazzi cel mai frumos bradut pe care l-ati vazut vreodata! Iar la final, ca sa fie treaba treaba, i-au pus si coroana si l-au supranumit "regele brazilor". Acasa la familia Sucu nu exista Craciun fara brad impodobit, fara cozonac cu nuca si sarmale aburinde toate facute chiar de Diana, bucatarul sef al familiei.

Pe de alta parte, Valentina a avut parte de multa adrenalina anul acesta.A divortat de Cristian Boureanu si a luat viata de la zero. "Din orice inveti! Asta m-a maturizat mai mult, stiu ca pot, ca sunt puternica, pot sa trec peste absolut orice si sunt o luptatoare", a declarat Valentina Pelinel referitor la divortul de fostul sot.

In materie de imbodobit brazi, cele doua vedete sustin ca se poarta foarte mult negru, in combinatie cu auriu, dar si traditionalul rosu, culoarea sarbatorii de Craciun, tot in combinatie cu auriu. Pentru a innobila bradul, Valentina Pelinel si Diana Sucu au ales sa puna in varful acestuia o coroana in loc de traditionalele podoabe.

##VIDEO130360##

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate