Va mai arde de plecat in Italia? O prostituata romanca a fost arsa de vie, pe strazile din Roma!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 12:20

O grupare criminala din Roma i-a dat foc, pe strada, unei prostituate, care provine din Botosani, pentru a trimite astfel un mesaj infricosator unei bande rivale.

O grupare criminala din Roma i-a dat foc, pe strada, unei prostituate, care provine din Botosani, pentru a trimite astfel un mesaj infricosator unei bande rivale. Incidentul a avut loc pe strada Rocca Cencia, o zona aproape rurala, situata intre bulevardele Prenestina si Casilina, la periferia Romei, unde obisnuiau sa-si faca aparitia mai multe prostituate, intre care si
Mihaela Roznov, in varstă de 22 de ani, din Botosani.

Fata, care era orfana de tata, se afla in Peninsula inca de acum patru ani, pentru a-si castiga existenta practicand cea mai veche meserie din lume.
Recent, doi barbati au atacat-o pe strada, intr-o noapte. Dupa ce au batut-o bine, au turnat benzina peste ea si i-au dat foc, transformand-o intr-o torta vie. Din fericire, fata a fost salvata de colegele ei, care au chemat imediat o ambulanta. Totusi, sansele de supravietuire sunt minime, avertizeaza medicii.

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.