Va mai amintiti de pisica primar dintr-un oras din Alaska? A supravietuit unei tentative de asasinat

Va mai amintiti de pisica primar dintr-un oras din Alaska? A supravietuit unei tentative de asasinat

Pisica Stubbs, mascota unui orasel din Alaska a trecut prin clipe de groaza.

Cu siguranta va mai aduceti aminte de Stubbs, un motan de culoare roscata din oraselul Talkeetna, Alaska. Este atat de indragit de locuitori incat a fost numit mascota, dar si primar onorific al localitatii. Stubbs are propria pagina de Facebook prin intermediul careia comunica cu fanii, majoritatea iubitori de animale. Motanul frecventeaza in special zona unui restaurant celebru in mica comunitate, patroana oferindu-i mese gratis si avand grija de el.

Insa in urma cu cateva zile, a avut loc un atentat la viata primarului felina. Un caine l-a muscat atat de tare incat i-a perforat un plaman si i-a fracturat sternul. Motanul a suferit dureri ingrozitoare! A indurat o operatie de trei ore pentru ca viata sa nu-i mai fie pusa in pericol. In prezent este sedat si sub atenta supraveghere medicala.

Patroana restaurantului a cerut sprijin pe pagina de Facebook comunitatii pentru a contribui la facturii medicale. Totodata a fost depusa o plangere impotriva cainelui. Oamenii il vor izgonit din comunitate.

Multumesc tuturor pentru urarile de insanatosire. In acest moment nu ma pot pronunta daca atacul asupra mea a fost de natura politica. Sper, insa, ca pe viitor sa beneficiez de protectie din partea Serviciilor Secrete pentru a-mi putea trai in liniste cele opt vieti ramase” a scris motanul Stubbs pe pagina de Facebook.

Stubbs la terapie

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate