Ursul din tine a ales categoria de film ce va fi difuzată duminică la Kanal D

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 iul 2022, 10:20

Un film bun și compania celor dragi este tot ce ai nevoie pentru ca seara de duminică să fie una reușită. În această săptămână, filmul difuzat duminică la Kanal D este oferit de Ursus, iar tu ai avut ocazia de a alege categoria de film preferată.

Un weekend perfect se încheie întotdeauna cu un film bun, astfel că în această duminică, nu trebuie să ratezi filmul difuzat pe Kanal D. Pentru prima oară, tu ai putut alege dacă vrei să termini săptămâna cu o stare bună de spirit sau cu ceva acțiune care să te pregătească pentru o săptămână în forță. Filmul de duminică seara este oferit la Kanal D de Ursus, astfel că, de această dată, ursul din tine a ales categoria de film ce va fi difuzată duminică la Kanal D. Comedie sau acțiune? Iată cum arată votul final.

Ursul a decis! Ce categorie de film a ieșit învingătoare în această săptămână?

Telespectatorii Kanal D au fost provocați de Ursus să asculte ursul din ei și să aleagă filmul pe care și-ar dori să îl vizioneze în această duminică. Comedie sau acțiune? Ei bine, alegerea publicului a fost cât se poate de clară. Potrivit voturilor exprimate pe contul de instagram Kanal D, în secțiunea InstaStory, cele mai multe persoane au votat pentru a viziona o comedie, astfel că, în această duminică, cei care vor alege Kanal D vor avea parte de o seară relaxantă și vor vedea filmul Super Chef.

Super Chef un film american comedie-dramă din 2015 regizat de John Wells și scris de Steven Knight, dintr-o poveste de Michael Kalesniko. Filmul are rolul unui ansamblu format din Bradley Cooper, Sienna Miller, Omar Sy, Daniel Brühl, Matthew Rhys, Riccardo Scamarcio, Alicia Vikander, Uma Thurman și Emma Thompson.

Filmul oferit de URSUS a putut fi votat pe contul de instagram Kanal D România, acolo unde cei de acasă au avut de ales între comedie și acțiune. Având în vedere că urmează o seară de duminică relaxanta, nu uita să pregătești floricelele și berea URSUS, asta pentru a te bucura de o experiență relaxantă și care să te pregătească pentru o nouă săptămână.

Chiar dacă în această duminică tu ai făcut programul la TV, URSUS recomandă să te bucuri responsabil de o seară alături de familie.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!