Urmatorul val de refugiati arabi ar putea lua Romania cu asalt oricand! Dezvaluiri din lumea politistilor de frontiera, prima linie de aparare impotriva migratiei

Acordul dintre Turcia si Uniunea Europeana a stopat doar exodul in masa, nu si pe traficantii profesionisti.

Sunt oameni cu posibilitati financiare si planuri elaborate, care vor cu orice pret sa ajunga in Europa occidentala iar Romania e una din tarile de tranzit pe care le au in vizor. In 2015, peste un milion de migranti ilegal au ajuns in Europa si multi dintre ei au platit bani grei calauzelor, facand astfel ca traficul de persoane sa fie a doua ocupatie ilegala in topul profitabilitatii, dupa traficul de droguri.

Romania nu a avut de infruntat criza refugiatilor, dar autoritatile nu lasa nicio clipa garda jos. Momentan, au fost identificate in tara noastra doar grupuri mici de refugiati care incercau sa se furiseze, ghidate de calauze.

In 2015, ofiterii de la Crima Organizata, procurorii DIICOT si politistii de frontiera au prins una dintre cele mai mari retele de traficanti. Peste 150 de sirieni urmau sa fie transportati din Turcia spre Vestul Europei, prin Romania.

Urmareste mai jos cat de pregatite sunt autoritatile romane pentru a ne proteja granitele, intr-un material realizat cu ajutorul Politiei de Frontiera:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate