Urări de Florii 2024: „Fii ca o floare, întoarce-ți capul după soare și lasă-ți visele să te poarte pe cele mai înalte culmi! La mulți ani”

Author: Denisa Irimia
Actualizat: 25 apr 2024, 12:39

Ce sa le urezi apropiatilor de Florii

Sursa: freepik

La mulți ani de Florii 2024! În rândurile de mai jos veți găsi cele mai călduroase urări, mesaje pline de bucurie și felicitări pentru toți cei care își sărbătoresc onomastica în această Duminică a Floriilor.

Felicitări, urări, mesaje și imagini pline de frumusețe și cu texte inspiraționale pe care le poți trimite tuturor celor cu nume de floare care își sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor. Trimite-le gândurile tale bune, alături de unul dintre mesajele deosebite de mai jos!

În Duminica Floriilor, creștinii din întreaga lume se adună pentru a sărbători într-o atmosferă de bucurie și solemnitate.

Citește și: Când sunt Floriile în 2024: Pe ce dată pică sărbătoarea

Urări de Florii 2024

„Fii ca o floare, întoarce-ți capul după soare și lasă-ți visele să te poarte pe cele mai înalte culmi! La mulți ani de Florii 2024!”

„De Florii, zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!”

„Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc! Să ai o zi frumoasă de Florii!”

„Sper că drumul tău în viaţă să îţi fie presărat de inocenţa ghioceilor, de frumuseţea trandafirilor şi de gingăşia crinilor. La mulţi ani!”

„În această zi specială, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Domnul să te ocrotească mereu! La mulți ani de ziua numelui!”

„Fiecare clipă să-ți fie promisiunea împlinirii dorințelor.

La mulți ani cu sănătate și bucurie!”

„Îți doresc să te bucuri de tot ce îți oferă viața și să fii recunoscătoare pentru toate binecuvântările pe care le trăiești! La mulți ani!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate.”

„De ziua numelui îți doresc să ai parte de bucurii, împliniri și multă sănătate!”

„La mulți ani de Florii! Îți doresc sănătate, fericire și tot binele din lume!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui!

„Motoceii să vă intre în casă cu mult belşug şi spor în toate.

Florile să-ţi fie aproape”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Când sunt Floriile în 2024: Pe ce dată pică sărbătoarea

Mai multe urări de Florii

„Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă…”

„Florii alese şi zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori şi lumina curată, dumnezeiască.”

„Astăzi, fiind o zi frumoasă şi ştiind că-i ziua ta,/În parfumul dimineţii, țin a te felicita. La mulţi ani de ziua numelui!”

„Azi uita cine ești şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii!”

„Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că ești minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!”

„Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei că să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri că să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşți. La mulţi ani de Florii!”

„Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşți, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!”

„Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, În numele ei şi a tot ce-i frumos, Eu îţi doresc fericirea!”

„De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.”

„Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!”

„De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu iţi doresc tot ce-i mai drag, şi mai frumos pe lume.”

„De ziua numelui tău, îţi doresc că toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşeasca şi să strălucească în calea ta către fericire şi succes. La mulţi ani!”

„De Florii zi sfânta, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare.”

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!