UPS - Sunt cele mai SEXY femei din lume, dar au picioare URATE! FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:49

Sunt frumoase, celebre si pline de bani, dar nu inseamna ca sunt perfecte. Chiar daca nu ne asteptam la acest lucru celebriatile au si ele defectele lor, chiar daca nu s-ar zice.

Mai toate celebritatile au cate o trasatura de care nu sunt foarte mandre si pe care incearca sa o ascunda, dar ochii vigilenti ai fotografilor nu scapa nimic. Asa incat o serie de celebritati au fost surprinse pe covorul rosu avand cel mai intalnit defect in cadrul femeilor, este vorba despre picioare. Degete urate pline de bataturi sau unghii cazute, acestea sunt defectele care le dau batati de cap vedetele prezente pe covorul rosu.

 

Asadar, mai jos puteti vedea care sunt divele cu cele mai urate picioare, in ciuda faptul ca sunt catalogate ca fiind cele mai sexy femei din lume.

 

 

 

 

 

 

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

 

 

 

 

 

 

Când se lansează Kanal D 2? Anunț oficial

 

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!