UPDATE! O noua AVERTIZARE METEO - COD GALBEN prelungit de ploi torentiale, grindina si vijelii

O noua AVERTIZARE METEO de ploi torentiale, grindina si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare de ploi, torentila, grindina si vijelie.

UPDATE:

Intre orele 15.40 si 17.40, indeosebi in zonele deluroase si cele montane din judetul Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, se vor semnala grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului care izolat pot lua aspect de vijelie, descarcari electrice, averse de ploaie care pot depasi izolat 20 l/mp.

 

Intre orele 15.20 si 17.20, pe arii restranse din estul judetului Gorj, local in judetul Valcea, se vor semnala descarcari electrice si grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului, local averse de ploaie ce pot atinge 10-15 l/mp.

 

Intre orele 13.15 si 16.15 local in judeţele Constanta si Tulcea se vor semnala intensificari ale vantului care, la rafala, pot depasi 54 km/h si pot avea aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, ploi cu caracter de aversa ce pot atinge si depasi 15-20 l/mp, grindina de mici dimensiuni.

In zona judetul Timis, indeosebi municipiul Timisoara, sudul jud. Arad, inclusiv municpiul Arad si nord-estul jud. Caras-Severin, inclusiv municipiile Resita si Caransebes, intre orele : 13:30 si 14:30 se vor semnala grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului care izolat pot lua aspect de vijelie, descarcari electrice, averse de ploaie care pot depasi izolat 25 l/mp.

 

 

In jumatatea sud-vestica a judetului Dolj; local in jud. Mehedinti, inclusiv municipiul Dr. Tr. Severin; pe arii restranse in jumatatea nordica a jud. Olt, inclusiv mun. Slatina; vestul jud Gorj, Intre orele13:40 si 14:40 se vor semnala descarcari electrice si grindina de dimensiuni mici, Intensificari de scurta durata ale vantului, local averse de ploaie ce pot atinge 10...15 l/mp.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate