UPDATE - EMIL HOSSU A MURIT. Cauza oficiala a decesului marelui actor! VIDEO

EMIL HOSSU A MURIT. Actorul a incetat din viata inainte de a intra pe scena Teatrului Nottara! VIDEO

Actorul Emil Hossu a murit, miercuri seara la ora 19:13 din cauza unui stop cardio-respirator. Medicii SMURD nu au mai reusit sa-l resusciteze, acestaia au fost solicitati in jurul orei 18:30 la Teatrul Nottara.

Emil Hossu a lesinat nemaifiind constient, momet in care medicii SMURD au fost chemati. Actorul a fost gasit in stop cardio-respirator si au inceput manevrele de resuscitarea, care insa nu au reusit.

Emil Hossu urma sa interprezteze rolul Helmuth von Sachs in piesa "Aniversarea", la sala "George Constantin" a teatrului alaturi de Alexandru Repan, Catrinel Dumitrescu, Ion Grosu, Dan Bordeianu, conform site-ului Teatrului Nottara. Piesa ar fi trebuit sa se joace de la ora 19:30.

Citeste si: Vestea momentului pentru cei care au card la bancă: NU faceți asta! Vă anunță că ei au plătit deja - capital.ro

Emil Hossu a interpretat de-a lungul vietii nenumarate roluri si si a jucat in filme prestigioase precum "Toamna bobocilor", "Iarna bobocilor", "Cel mai iubit dintre pamanteni", "Accident" si "Balanta".

Actorul Emil Hossu a facut infarct, era cardiac cronic, probabil că nu au fost simptome, intrucat analizele si investigatii ar fi pus in evidenta suferinta grava, a declarat, joi, pentru Mediafax, directorul INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.

"Este vorba de tromboza coronariana acuta cu obstructia completa a coronarei stangi chiar la origine, survenita pe fondul unei ateromatoze coronariene avansate si favorizata de prezenta unei anomalii coronariene congenitale la nivelul LAD (artera descendenta anterioara)"
, a declarat directorul Institutului National de Medicina Legala.

Sursa: mediafax.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies