”Unul dintre ei mi-ar plăcea să fie și de o naționalitate diferită” Nicoleta Nucă, primele declarații după ce a anunțat că vrea să adopte copii

Author: Madalina Maftei

”Este adevărat, am rămas în continuare la aceeași părere”

Sursa: Instagram Nicoleta Nuca

Nicoleta Nucă a luat pe toată lume prin surprindere după ce a anunțat pe rețelele de socializare că ar vrea să adopte copii. Acum, artista a făcut noi declarații despre decizia sa.

Nicoleta Nucă și logodnicul ei au planuri mari de viitor.

Cei doi își doresc foarte mult să adopte copii, astfel artista a spus și când se va întâmpla acest lucru. 

Nicoleta Nucă își dorește să adopte copii

După ce a fost cerută în căsătorie, Nicoleta Nucă a început să se gândească la momentul în care va avea copii. În urmă cu câteva zile, artista a declarat în mediul online că ar vrea să adopte un copil, iar acum a oferit primele declarații despre decizia pe care ea și viitorul ei soț au luat-o.

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, de-a lungul timpului, s-a bucurat de o ascensiune remarcabilă, iar pe plan personal pare să-i meargă excelent, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care a cerut-o în căsătorie.  Cei doi au în plan să adopte un copil, însă acest lucru nu se va întâmpla prea curând, după cum a declarat artista pentru un post TV. 

Nicoleta Nucă vrea să adopte o fetiță și un băiețel

Cântăreața a dezvăluit că vrea să adopte doi copii, un băiețel și o fetiță. Însă, înainte de toate, își dorește să fie sănătoși, iar unul dintre ei să aibă o naționalitate diferită, luând în considerare să adopte un copil din Africa. 

”Mi-ar plăcea să fie băiețel și fetiță. Unul dintre ei mi-ar plăcea să fie și de o naționalitate diferită, din Africa probabil. Și de la noi din țară (n.r. să adopte), dar și din afară, nu am preferințe în privința asta, nu exclud niciuna din variante.”, a mai spus artista.

 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cine este Anda Adam, vedeta care participa la Bravo, ai stil! sezonul 7! Care este numele ei real

 

 

 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies