Unul dintre cei mai frumosi si ravniti actori din Turcia a facut dezvaluiri incendiare despre viata sa dinainte de a deveni celebru! "Am vandut apa pe strazi si am fost ucenic pe langa un geamgiu!". Iata cine este renumitul actor si ce alte marturisiri a

Carismaticul actor a participat in cadrul faimoasei emsiuni "De vorba cu Hulya Avsar", careia i-a facut cele mai uluitoare dezvaluiri.


Invitatul celebrei Hulya Avsar, in cadrul emisiunii sale de la Star TV Turcia a fost nimeni altul decat sarmantul actor Tolgahan Sayisman, care a vorbit despre inceputul carierei sale si a facut marturisiri cu privire la viata sa privata.

"Am vandut apa pe strazi si am fost ucenic pe langa un geamgiu!", a spus actorul.

A fost incurajat sa participe la un concurs de frumusete si este singurul actor turc care a castigat un concurs de frumusete international organizat in afara Turciei. Dupa Manhunt International in Coreea, Tolgahan Sayisman a primit oferte pentru filme si seriale.

Carismaticul actor este casatorit cu Almeda Abazi despre care spune ca il completeaza spiritual si ca ei doi cred in aceleasi valori si formeaza un intreg.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate