Unde mergem in concedii in acest an! Anuntul lui Raed Arafat

Raed Arafat a vorbit seara trecuta, la o televiziune, despre mai multe subiecte în contextul pandemiei de coronavirus.

Printre altele, acesta le-a transmis românilor că vacanțele nu vor începe de pe data de 1 mai și că vor trebui adaptate contextului în care ne aflăm.

Citeste si: Raed Arafat: Pentru unii relaxarea deja a început! Șeful DSU trage un semnal de alarmă!

Șeful DSU susține că ar fi mult mai bine ca oamenii să meargă în vacanțe tot în țară. După spusele sale, în acest fel, lucrurile negative vor fi evitate mult mai ușor și în același timp va fi ajutat și turismul din România.

Citeste si: Vremea se schimba radical! Iata ce ne asteapta in acest weekend! ANM a emis doua avertizari Cod Galben! Ce zone sunt vizate de fenomene meteo severe!

„Vacanțele de anul acesta vor fi adaptate. Nu știu când, dar vor fi cu măsuri compensatorii. Lumea trebuie să își calculeze să își facă vacanța în România. E mult mai ușos să eviți lucrurile rele. Doi, e un sprijin pentru turimsul nostru.

Vacanța nu va începe de 1 mai. După 15 mai se vor anunța măsurile și vedem unde țintim. E prea devremre să vă spun ceva. Multe din lucrurile spuse sunt luate cu multă precauție.

Noi nu putem să dăm răspuns la orice. Contează totul de evoluție. Dacă la vară vedem că e ok, atunci avem curajul să spunem că anumite evenimente se pot desfășura. E un an total atipic. Neversea și Untold nu vor avea loc. Era important pentru ei să știe. Mai bine să amâni sau să scapi un an decât să investești prost banii.

Eu din 2004 nu am avut vacanță, dar nu înseamnă că nu îi înțeleg pe cei care și-au programat vacanțele.”, a declarat Raed Arafat.

Citeste si: Cand se termina pandemia de coronavirus in Romania? Anuntul lui Raed Arafat

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate